Tapanilan Erä saa perjantain kotiotteluun kovan vahvistuksen, kun kesästä asti sivussa ollut hyökkääjä Aaron Fagerholm palaa loukkaantumisen jälkeen kokoonpanoon. Paluun myötä Erällä on heittää kaukaloon kokonaisuudessaan viime kauden ykkösketju.

Kesällä opiskelijoiden MM-kisoissa loukkaantunut Erä-hyökkääjä Aaron Fagerholm palaa perjantaina liigakaukaloon, kun sininen pyörremyrsky kohtaa Vantaan Energia Areenalla lappeenrantalaisen NST:n. Fagerholmille ottelu on ensimmäinen tämän kauden Salibandyliigassa.

Viime kaudella Fagerholm muodosti Erän ykkösketjun yhdessä Tommi Rosendahlin ja Tuomas Iiskolan kanssa. Nyt sama kolmikko on jälleen yhdessä sinisten kakkosviisikossa.

- Mahtavaa saada taas viime kauden tehokolmikko yhteen. On ollut ilo katsoa poikien hymyä treeneissä, kun pääsevät taas pelaamaan kimpassa, päävalmentaja Petteri Bergman hehkuttaa.

Tapanilan Erän ja NST:n kuuma perjantaivääntö alkaa Vantaan Energia Areenalla perjantaina klo 18.30. S-etukortilla ryminää ja ryskettä pääsee seuraamaan huippuedulliseen kahdeksan euron hintaan! Tervetuloa!