Tapanilan Erä siirtyi täksi kaudeksi pelaamaan miesten Salibandyliigan kotiottelunsa Suomen parhaaseen palloiluhalliin Vantaan Energia Areenalle. Nyt edessä on paluu vielä yhden ottelun ajaksi perinteikkääseen, monien muistojen kotiluolaan, Mosahalliin.

Erän ja liiganousija Rauman SalBan välinen miesten Salibandyliigan ottelu keskiviikkona 4. helmikuuta pelataan Mosahallissa klo 18.30 alkaen. Ottelutapahtumassa muistellaan menneitä Mosan vuosia ja siirretään katseita myös jo edessä häämöttäviin kuumiin liigataistoihin Vantaan Energia Areenalla.

Kotiotteluiden siirtäminen Vantaan Energia Areenalle on ollut menestys. Erä on kasvattanut tällä kaudella yleisömääriään hurjasti - yli 1000 katsojan otteluita on jo useampi takana ja kotiotteluiden katsojakeskiarvo on tällä hetkellä Salibandyliigan toiseksi kovin (866 katsojaa).

Mosa on silti yhä seuran kotipesä. Seuran toimisto sijaitsee Mosahallissa ja Erä pelaa SM-otteluita hallissa junioreiden ja naisten joukkueilla. Lisäksi Erä Akatemia pelaa Divarin kotiottelunsa Mosalla. 

Piskuinen ja tiivistunnelmainen Mosa on ollut aina vaikea paikka vierasjoukkueille. Nyt voit kokea vielä kerran Mosan tunnelman liigaottelussa, kun Erä palaa yhden ottelun ajaksi legendaariseen kotiluolaansa. Tule ajoissa paikalle ja kannusta Erä voittoon - ehkä viimeistä kertaa Mosalla.