Erän puolustuksessa ensimmäisen liigapelinsä taistellut Valtteri Vapola avasi maalitilinsä parhaalla mahdollisella hetkellä. Indians oli juuri hivuttautunut maalin päähän kun Vapola tälläsi tärkeän 4-2-osuman.

- Hyvän rystyvedon sain siitä lähtemään, ja kolme vuotta sitä onkin peleissä tahkottu, yksi illan hahmoista hymyili ottelun jälkeen.

- Hyvä vielä, että ensimmäisestä maalistani oli hyötyä joukkueelle eikä se ollut mikään selvän pelin kahdeksas. Omaa pistetavoitetta en kauteen ole asettanut. Tärkeintä on auttaa joukkuetta mahdollisimman paljon, mutta jos siinä samalla tulee maaleja tai pisteitä niin ne ovat tervetulleita.

Ensimmäinen liigailta ei nuorukaista jännittänyt. 

- Peli varmaan näytti siltä kuin olisi jännittänyt enemmänkin, mutta itse asiassa ei. Vastustajista varmaan puolet oli tuttuja viime keväältä nuorten pleijareista. Omassa pelissämme jäi vielä muutamaan asiaan parannettavaa, mutta hyvä aihio tässä jo oli. 

- Pasilan hallikin oli sinisempi kuin odotin, ja katsomossa omia tuttuja kannattajia. Indians oli jopa yllättävän pirteä vastustaja eikä mikään divarin häntsäporukka. He tulevat menemään vielä pitkälle, Valtteri Vapola kehaisi vierasjoukkuetta.