Tapanilan Erän päävalmentaja Petteri Bergman ei ollut maansa myynyt, vaikka joukkue kärsi toistamiseen tappion hallitsevalle Suomen mestarille SPV:lle. 

Ennen maajoukkuetaukoa Erä ja SPV tarjosivat tv-yleisölle vauhdikkaan ottelun Pasilassa, eikä nytkään vauhtia ja viihdettä puuttunut Seinäjoen Urheilutalolla. Rohkeasti liigan mestarisuosikit haastanut Erä oli kahden erän jälkeen vielä 4-4-tasatilanteessa, mutta päätöserässä kotijoukkue karkasi voittoon. 

- Välillä pelasimme aivan fantastista salibandya. Peli kuitenkin vielä ailahtelee, varsinkin jos kokoonpano kapenee otteluiden edetessä tällä tavalla, Bergman totesi isänpäivänä 5-10-tappion jälkeen viitaten joukkueen kokemiin loukkaantumisiin.

SPV:n Sami Koski kunnostautui Erää vastaan iskemällä neljä maalia, joista peräti kolme syntyi rangaistuslaukauksista. Koski ja Bergman veistelivät rankkareista myös ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa, jossa Erä-koutsi hämmästeli Kosken viileyttä.

- En muista, että olisin koskaan vastaavaa rankkarihattutemppua nähnyt. Koski teki samanlaisen rankkarimaalin myös edellisessä pelissä, joten kysyin pressissä häneltä, että mitä tapahtuu, jos ensi kerralla laitan maalivahdin valmiiksi seisomaan siihen vasempaan nurkkaan. Koski veisteli, että varmaan ammun päin, Bergman naurahti.