Taistelu Suomen mestaruudesta jatkuu! Pelit kovenevat entisestään, kun jäljellä on enää neljä parasta, jotka ottavat yhteen välieräsarjoissa. Panoksena on paikka kauden 2014-15 Salibandyliigan finaaleissa!

Välierissä Erää vastaan rymistää rakas playoff-vastustaja Happee. Hallitsevan mestarin hirvilauma otti puolivälierävaiheessa odotetusti suoraan kolme voittoa oululaisesta vastustajastaan OLS:ista lukemin 6-4, 3-4 ja 3-2. Erä sen sijaan väänsi kahden vierasvoiton siivittämänä jatkoon omasta puolivälieräparistaan lähettäen viime kevään finalistin ja taas yhdeksi mestarisuosikiksi kaavaillun Classicin kesälomille myös suoraan kolmessa ottelussa (3-5, 5-3, 3-4).

Viime kaudella joukkueet kohtasivat puolivälierissä ja väänsivät tiukasti viiden ottelun verran. Kovaa ja viihdyttävää vääntöä on taas luvassa! Laita siis sinistä päälle ja tule kannustamaan Erä askelta lähemmäs SM-kultaa! 

Välieräsarja alkaa torstaina Jyväskylästä, lauantaina vuorossa on Erän välierien kotiottelu Vantaan Energia Areenalla klo 17.00!

Erän yhteistyökumppani BUSMO kuljettaa fanit tähänkin otteluun ilmaiskyydillä Mosahallilta Vantaan Energia Areenalle ja ottelun jälkeen takaisin! Kyyti lähtee Mosalta klo 16.15 ja paluumatka alkaa 15 min ottelun päättymisen jälkeen. Kyytiin mahtuu 50 ensimmäistä henkilöä. Meno-paluumatkalaiset ovat etusijalla, mutta yleensä kyytiin mahtuu myös vain yhteen suuntaan menijät. 

Pääsylipulla saat kaiken tämän: 
* näet välierätaiston Suomen kovimmalta salibandytasolta 
* koet Erän kehutun ja kiitellyn koko perheen ottelutapahtuman Suomen upeimmalla salibandyareenalla
* saat mahdollisuuden voittaa hienoja palkintoja mm. erätaukokilpailussa 
* pääset tapaamaan Erän pelaajia heti ottelun jälkeen Erän fanipisteellä 
* pääset BUSMOn kyydillä ilmaiseksi Mosahallilta Vantaan Energia Areenalle ja ottelun jälkeen takaisin 
* saat viihdettä edullisesti koko perheelle: aikuisille huippu-urheilua ja perheen pienimmille skidiparkki! 

Liput: 
Aikuiset 15 € 
Opiskelijat, lapset (7-15 v), eläkeläiset 10 € 
Erän jäsenet 8 € 
Perhelippu (2 aikuista + 2 lasta) 40 € 
Alle 7-vuotiaat veloituksetta 

HUOM! Kausikortit eivät ole voimassa pudotuspeleissä