Erä-SSV-ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa SSV:n taituri Jani Helenius ja valmentaja Markus Huhtimo myönsivät odottaneensa paljon nähtyä terävämpää Erää ja että peli oli vieraille jopa odottamattoman helppo. Kotijoukkueen koutsi Petteri Bergman ja maalitykki Eero Nuutinen saivatkin tällä kertaa harmitella omaa peliä, jossa on juuri nyt käsijarru hirttänyt kiinni.

- Pitää vain pyrkiä vielä parempiin maalipaikkoihin, tänään meillä oli niitä vähän, Eero Nuutinen pohti.
- Ja rohkeutta lisää. Samalla kyllä omassa päässä tuli merkkausvirheitä.

- Ujoa ja arkaa on liikaa omassa tekemisessä. Joukkue kaipaisi nyt onnistumisia, ja vaikeaa jaksoahan tässä eletään, Petteri Bergman myönsi.
Päävalmentaja muistutti kuitenkin saman tien, että vaikeaa on ollut joskus ennenkin, muun muassa silloin kun vieressä istuneet Jani Helenius ja Markus Huhtimo joukkueessa pelasivat.
- Joskus on taidettu olla tässä kohdin sijalla 10 ja nousta silti keväällä vielä oliko peräti finaaleihin saakka.
SSV oli epävarmasti pelanneelle Erälle tänään myrkkyä.
- Heidän kokemuksensa ja rutiininsa näkyvät. Kun vähän töhöilee pallon kanssa niin konkarit kyllä haistavat paikat ja iskevät maaleja. Samaan aikaan meillä on maalinteko tuskaa.

Erän kokoonpanosta puuttuivat selkätoipilas Sami Lehtisen lisäksi muun muassa flunssainen maajoukkuepuolustaja Tommi Aro sekä Aaro Koski ja Ilkka Koski. Päävalmentaja Bergman kuitenkin kieltäytyi tilaisuudesta napata siitä selitystä tappiolle.
- Viime aikoina ovat vammat ja sairastelut rokottaneet kokoonpanoa, mutta se kuuluu tähän juttuun ja omat poissaolonsa on joka joukkueella. Nämä pelaavat ukot ovat kaikki onnistuessaan esittäneet huikeita otteita, ja kun onnistumisten kautta taas kammetaan itsemme voittojen tielle, niitä tulee äkkiä ryöppynä. Näillä hetkillä oppii taas nauttimaan jokaisesta onnistumisesta, ja huomenna taas harjoitellaan saavuttaaksemme niitä lisää.