Kolmas voitto neljästä ottelusta pitää Erän tiukasti mukana taistelussa pudotuspelipaikasta, ja illan lehdistötilaisuudessa nähtiinkin tyytyväisiä kasvoja. Vierasjoukkueen edustajia odoteltaessa päävalmentaja Petteri Bergman haki itselleen kupposen teetä, ja kahden maalin Eero Nuutinen tiedusteli kylmää colaa. Kokenut ääni toimittajien joukosta tosin vinkkasi pilke silmäkulmassa, että junioritähdelle sopisi vielä paremmin pillimehu.

- Loppujen lopuksi ihan hyvä peli, tänään kymmenen maalin rajan rikkonut Eero Nuutinen mietti tilaisuuden päästyä vauhtiin.
- Päästettiin vastustaja välillä turhan lähelle, mutta onneksi saatiin pelin loppuun ylivoima.

- Lähtö peleihin on ollut meille tällä kaudella vaikea, ja sitä korostettiin, Petteri Bergman muistutti.
- Fanien aloitukseen äänestämä kolmoskenttä osoittautuikin erinomaiseksi valinnaksi, ja avausmaali jo kolmen sekunnin jälkeen oli meille totta kai loistava alku. Ykkös- ja kakkoskentillämme oli tänään kuitenkin vaikeuksia, ja he eivät olleet sillä tasolla jolla parhaimmillaan pystyvät pelaamaan. Vastustajan hyvä kiri katkesi viiden minuutin jäähyyn, ja vaiherikas peli poiki meille lopulta tärkeät pisteet.
Päävalmentaja katsoi samalla myös tuloksen taa.
- Harjoituksissa on ollut hyvää tekemistä, ja se alkaa näkyä myös kentällä otteluissa. Nyt on saatu sairastupa tyhjäksi ja päästään pitkästä aikaa harjoittelemaan täysipainoisesti.

Pitkään sivussa olleet Sami Lehtinen ja Mikko Pasanen nähtiin fanien iloksi tänään taas tositoimissa. Lehtinen luuti takalinjoilla alusta asti ylivoimia myöten ja näytti, että ainakaan kädet eivät ole tauon aikana kangistuneet. Pasanen aloitti penkillä ja hyppäsi kaukaloon pelin vanhetessa merkkauttaen heti myös syöttöpisteen.
- Eivät ihan vielä 60 minuutin kunnossa mutta olen tosi tyytyväinen molempien peliin, Petteri Bergman kiitti.
- "Sale" toi pallolliseen peliin malttia ja rauhallisuutta ja "Mapa" hyvää energiaa ja hoiti oman ruutunsa mallikkaasti. Totta kai pitkän loukkaantumisen jälkeen on hommia tehtävänä eivätkä terävyys ja liike heti ennallaan, mutta tästä jatketaan.