"Harmittaa, miten huonoja oltiin tänään", Erän luottopuolustaja Tommi Aro myönsi illan lehdistötilaisuudessa. Vaikka ottelussa ei isompaa panosta ollutkaan, ei neljätoista palloa omaan verkkoon ole liigapelaajalle naurun asia.

- Toki on annettava myös krediittiä vastustajalle, joka viimeisteli paikoistaan erinomaisesti. Meillä on vielä tehtävää puolustuspelissä, ja nyt on viikko aikaa juonia sellaiset keitokset, jotka pistävät myös puolustuspelin kuosiin ja tilkitsevät oman pään, Aro linjasi.

Päävalmentaja Petteri Bergman korosti runkosarjan päätöspelin ja tulevien pudotuspelien eroa.
- Play offeissa ei toki voi tällä tavalla pelata tai noutaja tulee nopeasti. Tänään panoksen näki otteista kentällä: tuli tällainen lepsu avoimien ovien hassuttelu, jossa tehtiin yli 20 maalia ja yksi taisi jäädä tuomareilta vielä näkemättäkin. Tilanteista puuttui se oikea intensiteetti ja tunnetila, mutta tänään näin, ja tästä katsotaan taas eteenpäin.
Ohjeet pelaajille tällaiseen otteluun olivat pelata suoraviivaisesti.
- Tehtiin tavallaan sitäkin kautta itse tästä pelistä näin avoin. Play offeissa pelistä tulee tarkempaa ja tiiviimpää, Bergman muistutti.
- Nyt odotetaan vain maanantaihin, katsotaan, kenelle kelvataan ja aletaan sitten pilkkoa tulevaa vastustajaa atomeiksi.

Kooveen luotsi Hannu Santanen oli tyytyväinen omiensa ensimmäiseen ja kolmanteen erään.
- Vain neljä päästettyä maalia niissä yhteensä on ihan hyvä. Toisessakin erässä oli hyviä juttuja, mutta ihan ei kypsyys ja maltti siinä riittäneet viemään niitä loppuun asti.
Ottelu palveli myös valmistautumisena tuleviin pudotuspeleihin,
- Haettiin hyvää loppua runkosarjalle ja pyrittiin myös tekemään niitä asioita, joita viime aikoina on harjoiteltu. Vuosi sitten oli eri tilanne kun runkosarjan viimeinen peli oli samalla koko kauden viimeinen ja voitiin eri tavalla lähteä pelaamaan niin kuin pelaajat päättivät.
Hyökkääjä Samu Saari kertoi Kooveen pelanneen tänään hiukan erilaisella taktiikalla kuin viime aikoina.
- Välillä oli hakemista, mutta välillä se jo toimikin, Saari ynnäsi.