Nyt kannattaa poiketa fanipisteelle Tapanilan Erän perjantain kotiottelussa Vantaan Energia Areenalla. Asioimalla fanipisteessä ennen ottelun päätöserää olet mukana kisassa, jossa palkintona on kaksi lippua Suomen jalkapallomaajoukkueen lauantai-illan Kreikka-otteluun!

Erän kotiotteluiden fanipisteessä on paljon uutta tälle kaudelle. Suosituimpia tuotteita ovat olleet uudet hupparit sekä nimmaroidut pelaajakortit. Syystuulien puhaltaessa hallilta on mukava poistua lämmin Erä-pipo korvilla.

Ja tänä viikonloppuna SININEN YHDISTÄÄ. Ostamalla perjantaina minkä tahansa tuotteen fanipisteestä viimeistään toisen erätauon aikana, olet mukana arvonnassa, jonka palkintona on kaksi lippua lauantaina 11.10. pelattavaan Suomen jalkapallomaajoukkueen EM-karsintaotteluun Kreikkaa vastaan. Palkinnon yhteisarvo on 150 euroa. Sinistä ylle, niin Erän kuin Huuhkajienkin puolesta!

Tule tutustumaan laajaan tuotevalikoimaan! Lisäksi ottelun jälkeen fanipisteellä on mahdollisuus tavata Erän pelaajia ja kuulla tuoreita kuulumisia päivän matsista.

Tapanilan Erän ja NST:n kuuma perjantaivääntö alkaa Vantaan Energia Areenalla perjantaina klo 18.30. S-etukortilla ryminää ja ryskettä pääsee seuraamaan huippuedulliseen kahdeksan euron hintaan! Tervetuloa!