Tapanilan Erän tähtipelaaja Tuomas Iiskola painottaa alun merkitystä keskiviikon Salibandyliigan jännitysnäytelmässä TPS:aa vastaan.  Ottelu alkaa Mosahallissa klo 18.00.

Iiskola haluaa, että turkulaisia vastaan Erä juhlii ottelun "ensimmäisiä osumia". 

- Reagointi ja startit, ne ovat ehkä ne tärkeimmät asiat tänään. Perjantaina NST:tä vastaan kaikki erien alut ja aikalisien jälkeiset alut hävittiin. Silloin kaveri teki aina ensimmäisen maalin. Niissä meidän täytyy nyt olla parempia, Iiskola ennakoi. 

TPS menetti kesällä kärkinimensä SSV:lle, kun Lauri Stenfors ja Miko Kailiala vaihtoivat maisemaa. Iiskolan mukaan TPS onkin hyvin samanlaisessa tilanteessa kuin Erä. 

Myös Turussa luotetaan nuoreen joukkueeseen. 

- TPS on varmasti aika samanlainen vastus kuin NST. Huomattavasti kovempi kuin kolme ensimmäistä vastustamme (Indians, OLS, Tor). Kaikkemme pitää kentällä antaa, jos haluamme että pisteet jäävät tänne. 

- Siellä on myös aika nuori joukkue. Kokemusta puuttuu, mutta joukkue pelaa nopeaa ja viihdyttävää salibandya. Aika samanoloinen joukkue kuin meillä, Iiskola kuvailee. 

TPS-ottelu avaa Erän superviikon, sillä reilun viikon sisään vastaan asettuvat niin SSV, Oilers kuin hallitseva mestari SPV:kin. 

- Onhan se kiva päästä pelaamaan kovempia joukkueita vastaan. Saa nähdä miten pärjätään, mutta kaikkemme yritetään. Jokaista peliä lähdetään voittamaan. Ei muuten tässä sarjassa - tai urheilussa ylipäätänsä - ole mitään järkeä, jos ei voittamaan lähdetä, Iiskola lupaa painokkaasti.