Tapanilan Erän kokoonpano lauantain jännittävään Salibandyliiga-otteluun on selvillä. Päävalmentaja Petteri Bergman saa mieluisia vahvistuksia joukkueen alakertaan, kun loukkaantumisten takia sivussa olleet puolustajat Janne Salonen ja Jussi Kosola palaavat kokoonpanoon ottelussa Loviisan Toria vastaan.

Erän maalilla ottelussa aloittaa Markus Laakso, varalla Santtu Strandberg. Ykkösketjussa tutkapari Tuomas Iiskola ja Aaron Fagerholm saavat isähahmon ketjunsa keskelle, kun joukkueen kapteeni Tom Strömsten tulee tekemään laitureilleen tilaa Tor-puolustuksen ytimeen. Ykkösviisikon puolustajina häärivät Miikka Kareinen ja paluun kaukaloon tekevä ikitaistelija Janne Salonen.

Kakkosviisikossa Mikko Sipilä ja Tuukka Vettenranta saavat nauttia Tommi Rosendahlin veitsenterävistä syötöistä. Puolustuspäässä Valtteri Vapola ja Jussi Kosola selvittävät mallikkaasti niin Tor-yritykset kuin hyökkäysvelvoitteensakin.

Kolmosviisikossa puolestaan tarkka-ampuja Jere Oksanen viilettää yhdessä Mikko Pasasen ja Tomi Palinin kanssa. Tässäkin viisikossa puolustus on rautaa, kun Ilari Heikkinen viskoo vastustajat syrjään ja Sami Lehtisen viivakantti pitää vastustajat aina varpaillaan.

Viisikoiden ulkopuolelta otteluun lähtevät lisäksi Miika Iskanius, Janne Jaanus ja Kasper Vainikka. Erän 16-vuotias superlupaus Eero Nuutinen on sivussa flunssan vuoksi.

Ja nyt vaikeaan valintaan. Mikä näistä viisikoista saa kunnian aloittaa ottelun? Anna äänesi ja vaikuta! Valitse Erän avausviisikko, joka pääsee ensimmäisenä iskemään Loviisan Torin kimppuun Pasilan Urheiluhallissa lauantaina klo 17!