Tapanilan Erä kohtaa runkosarjan viimeistä edellisessä ottelussa Josban. Vantaan Energia Areenalla sunnuntaina klo 17.00 pelattavan ottelun kokoopano on nyt selvillä ja on aika äänestää avausviisikkoa.

Erän ykkösviisikossa maajoukkuetähti Lauri Kapanen saa rinnalleen taitavan keskushyökkääjän Tommi Rosendahlin ja erinomaista kautta pelaavan Jere Oksasen. Viisikon täydentävät puolustajat Kasper Vainikka ja Sami Lehtinen.

Kakkosviisikossa kokoonpanoon palaavat Tuure Ailio ja Mikko Jolma hyökkäävät yhdessä Tuomas Iiskolan kanssa. Kolmikon takalinjoilla häärivät maajoukkuepuolustaja Tommi Aro ja Jussi Kosola.

Kenties Erän kevätkauden pirteintä peliä esittänyt kolmosviisikko muodostuu hyökkäystriosta Mikko Pasanen, Tomi Palin ja Eero Nuutinen, sekä puolustaijsta Janne Salonen ja Tom Strömsten.

Erän maalilla sunnuntain ottelussa aloittaa Markus Laakso. Teemu Kortelainen on varalla. Viisikoiden ulkopuolelta otteluun lähtevät Ilkka Koski, Janne Jaanus ja Riku Holopainen.

Yleisö valitsee jälleen Erän avausviisikon. Osallistu avausviisikkoäänestykseen valitsemalla suosikkisi alla olevasta lomakkeesta. Tule kannustamaan Erä voittoon ja varmistamaan pudotuspelipaikka Vantaan Energia Areenalle sunnuntaina 22. helmikuuta klo 17.00. Paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin, sillä jo klo 15.00 hallissa juhlitaan lasten ja nuorten liikuntariehaa, jossa riittää vauhdikasta tekemistä ja hienoja palkintoja!