Markus Laakso oli yksi voiton avaintekijöistä, kehui Erä-luotsi Petteri Bergman.

Tapanilan Erän päävalmentaja Petteri Bergman hymyili tyytyväisenä perjantain Koovee-ottelun jälkeen. Erä tarrasi tiukemmin kiinni Salibandyliigan pudotuspelipaikkaan 4-2-vierasvoiton turvin.

- Yleisesti ajateltuna salibandyottelussa harvemmin tulee vain kuutta maalia. Lähdimme pelaamaan eri tavalla kuin Pasilassa, eli siellä pelasimme avoimemmin ja se tarina päättyi siten kuin päättyi. Nyt lähdettiin erilaisella, maltillisemmalla pelitavalla, Bergman kertoi.

- Aika tarkkaa peliä molemmilta, mutta kyllä paikkoja oli useampaankin maaliin. Hallin päätyseinät paukkuivat, eli tarkkuutta viimeistelyyn olisi kaivattu. Se oli hieman yllättävääkin, kun olemme tällä kaudella osuneet paremmallakin prosentilla, Bergman jatkoi.

Erän maalivahti Markus Laakso torjui ottelussa 26 laukausta ollen tärkeä tekijä voitossa. Myös koko joukkue sai päävalmentajalta ansaitut kiitokset.

- Hyvä ilme tänään kaikin puolin ja meininki joukkueessa oli se, että Tampereelle tultiin voittamaan. Make oli maalissa loistava tänään, Bergman tiivisti.

Erän runkosarjan päätösrupeama jatkuu ensi maanantaina vierasottelulla Nokian KrP:tä vastaan. Kun heti keskiviikkona vierasottelussa vastaan tulee Classic, tarkoittaa se Erälle paria lisäreissua Helsinki-Tampere-moottoritietä.

- Kolmostie tulee tutuksi tässä lähipäivinä. Erilaisia joukkueita nämä kaikki ovat ja tänään peli meni näin. Nyt levätään ja lähdetään uudelleen kohti Tamperetta, Bergman päätti.