Neljän maalin Tuomas Iiskola sai myhäillä aikansa yksinään lehdistön edessä ennen kuin päävalmentaja Petteri Bergman sekä Josban edustajat ehtivät illan ottelun jälkeiseen pressitilaisuuteen. Analyysin päästyä vauhtiin tiivistyi esiin olennaisin: Josba taisteli hyvin ja voitto oli Erälle tärkeä!

- Ailahteleva vaihteleva matsi, Tuomas Iiskola summasi.
- Pelissä oli paljon hyvää mutta välillä nukahdeltiin pahasti. Joku unohti oman vartioitavansa tai sitten nukahdettiin kaikki. Tärkeintä oli kuitenkin että otettiin lopulta kaksi pistettä ja varmistettiin play off -paikka.

Päävalmentaja Petteri Bergman ylisti ensimmäiseksi Josbaa hyvästä taistelusta.
- Ensimmäinen erä oli meiltä ihan ookoo vaikka se hävittiinkin, paikkoja oli. Toisessa parannettiin ja se voitettiinkin, mutta kolmannen alkuun tuli sitten ihan käsittämätön sulaminen. Siitä lähdettiin korjaamaan kurssia, ja lopulta se onnistui. Molemmilla joukkueilla oli tänään omat vahvat momentuminsa. Tärkeintä meiltä olivat nousu tappioasemasta, kaksi pistettä ja play off -paikka. Hyvä myös, että onnistuttiin tänään tekemään maaleja kun parissa pelissä on ollut kuivempaa.

- Kaksijakoinen aaltoileva peli, joka näköjään lopulta hävittiin, veti yhteen joensuulaisen näkökulman Pauno Kajoksinen.
Josban valmentaja Petri Torni vertasi ottelua lauantain Classic-peliin, jonka Josba hävisi 9-3.
- Tänään nähtiin paljon taistelevampi joukkue kuin eilen, ja pieni ryhtiliike olikin paikallaan. Oli oikeastaan kolmijakoinen tasainen peli, jossa lopulta kävi näin.