Tapanilan Erän miesten Salibandyliigan joukkueesta on nimetty kolme pelaajaa marraskuun neljän maan maajoukkueturnaukseen Tshekkiin. Suomea edustavat Lauri Kapanen, Tommi Aro ja Perttu Puska.

Tshekin EFT-turnaus pelataan Brnossa  6.-8. marraskuuta. Erän ykkösviisikosta Suomen joukkueeseen nousi peräti kolme pelaajaa, kun maajoukkueen vakiokasvot Lauri Kapanen ja Tommi Aro saivat kaverikseen huippuvireisen Perttu Puskan.

Lauri Kapanen on pelannut urallaan jo lähes 100 maaottelua. Laitahyökkääjän saldo on tällä hetkellä 97 ottelua, joissa on syntynyt tehopisteet 63+41=104, eli yli pisteen per peli keskiarvolla. Kivikova puolustaja Tommi Aro puolestaan on pelannut maajoukkueessa 24 ottelua tehoin 2+2=4.

Joensuun Josbasta Erään täksi kaudeksi siirtynyt Puska on kolmikosta maajoukkuetasolla kokemattomin. Puska on pelannut kuusi maaottelua maukkain tehopistein 9+4=13.

Ennen maajoukkuetaukoa Tapanilan Erällä ja sen maajoukkuekolmikolla on kiireiset viikot edessä. Ensi viikolla joukkue pelaa kolme kovaa kamppailua, kun maanantaina Erä kohtaa liigaottelussa NST:n vieraissa, keskiviikkona Classicin kotona ja sunnuntaina Suomen Cupin ottelussa Viikingit Pasilassa.