Tapanilan Erän salibandyjaosto ja Fat Pipe mailoja ja tekstiilejä valmistava Power Stick Oy ovat solmineet neljä kautta kestävän yhteistyösopimuksen. 

Sopimuksen myötä Erän salibandyjoukkueet siirtyvät käyttämään Fat Pipe -merkkisiä tekstiileitä. Erä on jo vuosikausia käyttänyt Fat Pipen mailoja ja ne kuuluvat edelleen tärkeänä osana uutta sopimusta. 

- Meillä päättyy kaikki varustesopimukset tähän kilpailukauteen, joten aloitimme hyvissä ajoin neuvottelut nykyisten ja muiden kiinnostuneiden kanssa. Fat Pipe on salibandyssä merkittävässä asemassa oleva mailavalmistaja, joka on jo useita vuosia panostanut myös seuratekstiileihin, kommentoi tuoretta sopimusta lajipäällikkö Jari Oksanen.

 - Aiemman asustemerkin kanssa kaikki on aina toiminut hyvin, mutta nyt käytyjen pitkien neuvottelujen pohjalta päädyimme kokonaisvaltaiseen sopimukseen Fat Pipen kanssa. Nyt saamme saman katon alta niin tekstiilit kuin mailatkin. Fat Pipe oli erittäin innokas panostamaan Erän seuratekstiileihin ja saammekin jo heti ensimmäisenä kautena meille räätälöityjä tuotteita, Oksanen jatkaa.

Fat Pipe on suomalainen yritys, joka on toiminut noin 20 vuotta mailamarkkinoilla. Fat Pipe mailoilla pelaavat lukuisat suomalaiset ja ulkomaiset liigajoukkueet. Myös junioripuolella Fat Pipen mailat näkyvät kentillä todella paljon. 

Fat Pipen tekstiilimallisto on herättänyt jo aiempina vuosina suurta kiinnostusta Erän suunnalla ja nyt tulevina vuosina kaikki Erän joukkueet tullaan näkemään sinisissä Fat Pipe tekstiileissä. 

- Olemme erittäin iloisia uudesta sopimuksestamme. Pitkä yhteistyö ja hyvät kokemukset välinepuolella Erän kanssa sai meidät panostamaan voimakkaasti myös tekstiilipuolen sopimukseen. Yhteistyö takaa lajitekstiileillemme näkyvyyttä valtakunnallisesti myös Erän juniorijoukkueiden menestyksen myötä, sanoo Jani Helenius Fat Pipe:lta.