Tapanilan Erä - kaikkien aikojen paras Erä

Ensi keskiviikkona (28.10. klo 18.30) Vantaan Energia Areenalla pelataan huima Salibandyliigan ottelu, kun vahvasti kauden aloittanut Tapanilan Erä kohtaa sarjan suurimman mestarisuosikin Classicin. Kuka nousee ratkaisijaksi? Upottaako Erän ykkösviisikko Eemeli Salinin tähdittämän Classicin? Vai nouseeko joku nuorista maailmanmestareista valokeilaan? Tule ja koe kaikkien aikojen paras Erä itse!

Posted by Tapanilan Erä on Friday, October 23, 2015

Tapanilan Erän miesten Salibandyliigan joukkueella on edessään huima viikko. Joukkue pelaa alkavalla viikolla kolme kovaa kamppailua muutaman päivän välein toisistaan.

Salibandyliigan runkosarjan kärkikahinoissa majaileva Erä jatkaa pistejahtiaan heti maanantaina Lappeenrannassa, jossa joukkue kohtaa kivikovan kotijoukkueen NST:n. Keskiviikkona vuorossa on kotiottelu sarjan suurinta mestarisuosikkia Classicia vastaan ja viikko huipentuu sunnuntaina Suomen Cupin paikallistaistoon Viikinkien vieraana.

Erän valmistautuminen superviikkoon on sujunut hyvin.

- Pelaajatilanne on ollut vihdoin positiivinen, kun ollaan saatu muutama loukkaantunut pelaaja takaisin rosteriin. Treeneissä ollaan keskitytty hiukan enemmän pallottomaan tekemiseen, Erän valmentaja Tomi Rastas kertoo.

Maanantain vastustajan NST:n alkukausi on ollut kivikkoinen. Kahdeksasta pelaamastaan ottelusta joukkue on hävinnyt kuusi. Siitä huolimatta maanantai-illasta Lappeenrannassa voi povata Erälle kovaa koitosta.

- NST:n pelitapa on hyvin haastava, he puolustavat kurinalaisesti ja pelaavat fyysistä salibandya. Lappeenrannassa maalin eteen joutuu aina tekemään ison määrän duunia.

- Vastustaja kääntää peliä terävästi ja meidän kenttätasapainon tulee olla kunnossa, jotta ylivoimahyökkäyksiä ei pääse syntymään, Rastas kuvailee.

Keskiviikkona klo 18.30 Tapanilan Erä isännöi Vantaan Energia Areenalla Classicia, joka ei vielä tällä kaudella ole kokenut yhtään pistemenetystä. Eemeli Salinin tähdittämä joukkue on voittanut kaikki pelaamansa liigataistot. 

Classic-pelin jälkeen Erän viikko saa todella herkullisen huipennuksen, kun Suomen Cupissa tapanilalaisten vastustajaksi arvottiin hallitseva Cup-mestari Viikingit. Tulevan viikon huippuottelut saavat jo nyt valmennuksen ja joukkueen hymyn leveäksi.

- Classic on tällä hetkellä liigan kuumin joukkue. On hienoa päästä mittaamaan kotihallissa omaa tasoa sarjan kärkeä vastaan. Cupin peli tulee varmasti vaikuttamaan torstain ja perjantain ohjelmaan. Paikallispeli tuo Cupiin varmasti oman mausteensa, sillä pelaajat ja joukkueet tuntevat toisensa todella hyvin, Rastas toteaa.

Haluatko Voittajakatsomoon naisten MM-kisoihin? Miesten ja naisten Salibandyliiga-otteluihin saapuneiden kesken arvotaan jokaisessa ottelussa kaksi ikimuistoista matkaa Veikkauksen Voittajakatsomoon. Elämys sisältää parhaat paikat Voittajakatsomossa, erätaukoruokailun, lajilegendojen vierailut, fanituotteita ja mahtavan tunnelman. Katso lisätiedot ja muut mukana olevat ottelut täältä.

Salibandy on tukevasti mukana myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, avoinna olevat salibandykohteet näet täältä.