Miesten Salibandyliigan Tapanilan Erä pelaa kotiottelunsa Vantaan Energia Areenalla myös kaudella 2015-2016. Kausikorttimyynti alkavalle kaudelle on jo alkanut!

Viime kaudella kotiottelunsa perinteikkäästä Mosahallista Suomen parhaaseen palloiluhalliin Vantaan Energia Areenalle siirtänyt Tapanilan Erä pelaa miesten Salibandyliigan kotiottelunsa Vantaalla myös kaudella 2015-2016. 

- Vantaan Energia Areenalla jatkaminen on valtavan iso asia meille ja myös koko salibandylle lajina. Viime kaudella pystyimme lähes tuplaamaan yleisömäärämme ja saavutettu 800 katsojan keskiarvo on ensimmäisenä vuotena uudessa hallissa kova saavutus, Tapanilan Erän urheilujohtaja Joonas Naava hehkuttaa.

Erän ja Vantaan kaupungin yhteistyö on sujunut mallikkaasti, mikä mahdollisti liigajoukkueen pelaamisen Vantaan Energia Areenalla jatkossakin. 

- On tärkeää, että pelaamisemme Vantalla tuo myös Vantaalle jotain - kaupungissa ei toimi juurikaan eri lajien pääsarjajoukkueita ja tuomme kaupunkiin hienon ottelutapahtuman ja mestaruudesta pelaavan joukkueen. Haluamme myös osaltamme kasvattaa salibandyn suosiota ja myös hyödyttää sitä kautta Vantaalaisia seuroja ja joukkueita. Teemme paljon koukukiertueita kauden aikana ja esittelemme lajia, toivon mukaan yhä useampi tarttuu sitä kautta mukaan hienoon lajiin - ennen kaikkea paikallisiin seuroihin tai sitten meille.

- Tavoitteet ovat korkealla. Salibandylla on 400 000 harrastajaa ja lähes 60 000 lisenssipelaajaa, joten lajiin eri tavoin linkittyneitä ihmisiä on todella paljon. Haluamme rakentaa Vantaan Energia Areenalle vahvan huippu-urheilutuotteen, joka kiinnostaa laji-ihmisten lisäksi myös kaikkia urheilun ystäviä. Potentiaali on valtavan iso, Naava kuvailee.

Erän ottelutapahtuma keräsi ensimmäisenä Vantaan Energia Areenan kautenaan suitsutusta. Muun muassa Faneille.com-sivusto tutustui tapahtumaan ja nosti sen jo syyskaudella kauden onnistujiin.

- Viime kaudella tapahtumassa oli paljon uutta. Lapsille omaa tekemistä, sosiaalisen median hyödyntämistä aktiivisella twitterseinällä, mobiiliotteluohjelmaa, sekä hienon tapahtuman peruselementit valoineen ja savuineen. Tulevalle kaudelle on taas uusia ideoita. Katsotaan elokuun aikana, mitä kaikkea toteutetaan. Se on kuitenkin varmaa, että ottelutapahtuman taso tulee olemaan korkea, siitä emme aio tinkiä. Katsojalle pitää tulla heti sellainen tunne, että on saapunut tapahtumaan, Naava lupaa.

Kaiken ytimessä - shown keskellä - on tietenkin itse peli. Ja kaikki merkit viittavatkin siihen, että Erälle on tulossa urheilullisestikin hyvä ja menestyksekäs kausi.

- Joukkue on vaikuttanut poikkeuksellisen nälkäiseltä ja työmoraali on ollut korkealla kesän aikana. Viime kaudella olimme neljäs ja kaikilla on vahva halu parantaa suoritusta. Näen myös, että vahvistuimme viime kaudesta ja pystyimme pitämään avainpelaajamme mukana edelleen. Valmennus on painottanut tunteen esille saamista ja entistä vauhdikkaampaa peliä. Edellytykset luoda jotain hienoa ovat kyllä olemassa, ja aika näyttää miten tässä yhdessä onnistumme, Naava päättää.

Erän kausikortit miesten Salibandyliigan kaudelle 2015-2016 ovat nyt myynnissä. Hanki omasi nopeasti, sillä kaikki heinäkuun aikana korttinsa ostaneet saavat pääsylippunsa kauden parhaimpiin ottelutapahtumiin 20 euron alennuksella! LIITY SINISEEN PERHEESEEN JA OSTA KAUSARISI TÄSTÄ.