Tapanilan Erä on solminut Vierumäen urheiluopiston kanssa merkittävän yhteistyösopimuksen vuoden 2016 loppuun asti. 

Sopimuksen mukaan Tapanilan Erä järjestää Vierumäellä vuosittain useita isoja salibandyturnauksia, jotka ovat enimmäkseen junioreille suunnattuja. Yksi turnaus vetää parhaimmillaan 500 junioria. Lisäksi seura leirittää joukkueitaan Vierumäellä. 

Helsinkiläinen Tapanilan Erä on Suomen suurin salibandyseura 1500 jäsenellään. 

- Seurastamme on noussut useita maajoukkuetason pelaajia kuten esimerkiksi Lauri Kapanen ja naisissa aikanaan Arja Joutsen ja Elisa Simonen. Tällä hetkellä miesten maajoukkueringissä ovat olleet Sami Lehtinen ja Tuomas Iiskola, kertoo Tapanilan Erä ry:n salibandyjaoston lajipäällikkö Jari Oksanen. 

Uuden sopimuksen myötä ilonaihetta Tapanilan Erälle antavat ainakin Vierumäen testausmahdollisuudet ja valmennuksen seurantajärjestelmät,jotka ovat huippuluokkaa. 

-Salibandy on lajina kasvussa entisestään. Se on erityisesti nuorten keskuudessa tosi suosittu laji. Lisenssipelaajien määrällä mitattuna salibandy on Suomen kolmanneksi suurin urheilulaji jalkapallon ja jääkiekon jälkeen, joten onhan tässä aihetta iloon Vierumäenkin kannalta, sanoo Euroopan suurimman urheiluopiston myyntipäällikkö Ville Hautala.

Yhteistyösopimuksen torstaina allekirjoittivat Suomen Urheiluopiston rehtori Erkka Westerlund sekä Tapanilan Erän salibandyn lajipäällikkö Jari Oksanen.