Kuva: Jari Turunen

Tapanilan Erä kohtaa perjantaina miesten Salibandyliigassa paikallisvastustaja Esport Oilersin. Klo 18.30 Vantaan Energia Areenalla alkavasta pikkujoulupelistä on lupa odottaa huippuviihdyttävää kamppailua.

Vaikka miesten Salibandyliigassa on vietetty parin viikon naisten MM-kisataukoa, eivät joukkueet ole lepäilleet. Erän harjoituksissa on menty tuulispäänä, kun joukkue on valmistautunut viikonlopun kahteen liigaotteluun. 

Perjantaina Erä kohtaa kotiyleisön edessä pikkujoulutapahtumassa Oilersin, sunnuntaina tie vie Tampereelle Kooveen vieraaksi.

- Odottava fiilis. Tässä on ollut pari viikkoa taukoa ja keskitytty harjoitteluun. Tosi kiva, että päästään pari peliä pelaamaan vielä ennen joulutaukoa, Erä-valmentaja Tomi Rastas sanoo.

Tiistain lajiharjoituksissa pallo ja jalat liikkuivat koko joukkueelta vauhdikkaasti. Valmennusjohto seurasi harjoituksia tyytyväisenä, mutta perjantain pelissä pitää vielä löytyä lisävaihde.

- Aina se vauhdikas meno täällä harjoituksissa ei ole siirtynyt sellaisenaan otteluihin. Täytyy toivoa, että nyt tämä sama vauhti näkyisi Energia Areenalla perjantaina, Rastas tuumii.

Erä ja Oilers lukeutuvat tämän kauden Salibandyliigan mestarisuosikkien kovimpiin haastajiin. Kumpikin joukkue on ottanut asemansa odotetusti liigan kärkikuusikosta. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Espoossa Erä kukisti naapurinsa, mutta sen jälkeen espoolaisten pelissä on tapahtunut paljon käänteitä parempaan suuntaan.

 

- Oilers on ruvennut pelaamaan paljon vauhdikkaampaa peliä kuin alkukaudella. He pelasivat silloin aika passiivisella karvauksella ja muutenkaan he eivät pelanneet sellaista vauhtipeliä kuin nyt. Huomaa, että Akseli Ahtiainen on juoksuttanut poikia, siellä on kundit hyvässä tikissä. Uskon, että perjantaina mennäänkin vauhdilla päästä päähän ja yleisö tykkää, Rastas toteaa.

Erän ja Oilersin illan otteluun fanit pääsevät edullisesti sisään! Pukeutumalla jomman kumman joukkueen faniasusteeseen (hupparit, verkkarit, lippikset, huivit, pipot jne) sisäänpääsymaksu on vain viisi euroa. Alennus vain ovelta ostetuista lipuista.

TERVETULOA NAUTTIMAAN KOKO PERHEEN VIIHDYTTÄVÄSTÄ OTTELUTAPAHTUMASTA!