Tommi Rosendahl otti loppusekunneilla ratkenneen tappion rauhallisesti, mutta päävalmentaja Petteri Bergmania kaiveli. Harmittaa vietävästi, Bergman myönsi, vaikkei illan ottelulla sijoituksen kannalta panosta enää ollutkaan.

- Johto ei pitänyt, ja kaksi tulo omiin lopussa. Häviö totta kai harmittaa, vaikka ei tämä sijoitukseen enää vaikuttanut, sankarin viittaa jo hamuillut 5-4-maalin tekijä Tommi Rosendahl mietti.

- Nollataan nyt tämä ja valmistaudutaan eteenpäin. Valmiina ollaan play offeihin.

Kilpaurheilussa jokainen ottelu merkitsee, ja se kaikui myös päävalmentajan mietteissä.

- Pelissä oli paljon hyvää, molemmat joukkueet pelasivat vauhdikkaasti ja rakensivat runsaasti tilanteita ja yleisö viihtyi, Petteri Bergman pohjusti.

Mutta.

- Vaikka peli oli viihdyttävä niin tämä sininen ryhmä pelaa aina jokaisessa ottelussa ja jokaisessa tilanteessa kuitenkin voitosta, joten kyllähän tämä harmittaa vietävästi.

- Positiivista oli pelissä kuitenkin paljon, ja ollaan parahiksi kyetty rakentamaan nousujohteinen trendi kevääseen. Jännä nähdä, kenelle puolivälierissä kelvataan.  Tiistaina klo 12 nähdään, kuka tulee tanssipartneriksi. Nyt palautellaan ja treenataan, ja vastustajan selvittyä aletaan valmistautua sen kohtaamiseen.