Tapanilan Erän ja Oilersin välinen miesten Salibandyliigan puolivälieräsarja on edennyt jo kuudenteen otteluun, joka pelataan sunnuntaina klo 17.00 Vantaan Energia Areenalla. Upean taistelun torstaina esittänyt Erä on ottelusarjassa vielä tappiolla, joten vain voitto kelpaa - ja sillä voitolla ratkaisu välieräpaikasta siirtyisi seitsemänteen peliin.

Jo ennakkoon Erän ja Oilersin välistä sarjaa povattiin tasaiseksi ja sitä se on todella ollut. Kaikki ottelut yhtä lukuunottamatta ovat päättyneet maalin erolla, ja se yksi poikkeuskin tuli vain kahden maalin voitosta.

Keskiviikkona ja torstaina joukkueet pelasivat back-to-back-puolivälierät, joista Oilers vei ensimmäisen Mosalla ja Erä puolestaan raastoi pakkovoiton torstaina jatkoajalla Tapiolasta. Perättäiset pelipäivät sytyttivät viimeistään sarjan liekkeihin, eikä tunnetta, vauhtia ja vaarallisia tilanteita ole enää paikallistaistoista puuttunut.

Nyt tulikuuma sarja jatkuu sunnuntaina Vantaan Energia Areenan hulppeissa puitteissa. Oilersilla on yhä ottelupallo sarjan katkaisemiseksi, sillä se johtaa voitoin 3-2. Erä kuitenkin osoitti torstaina, ettei se anna mitään ilmaiseksi espoolaisille. Torstain kaltaisella esityksellä sarja ratkotaan vasta ensi keskiviikkona, legendaarisessa "game sevenissä", eli seitsemännessä ja ratkaisevassa ottelussa.

Salibandyliigan puolivälierät ja välierät pelataan tänä keväänä ensimmäistä kertaa paras seitsemästä -sarjoina. Suomen mestaruus ratkaistaan yhdessä loppuottelussa, 16. huhtikuuta Hartwalla Arenassa pelattavassa Superfinaalissa.

Erä - Oilers 20.3. klo 17, Vantaan Energia Areenalla!

Viimeistään nyt kannattaa tulla kokemaan salibandyhuuma pääkaupunkiseudulla! Tapanilan Erän kotiotteluissa nimittäin viihtyy koko perhe. Burger King palkitsee otteluiden äänekkäimmät fanit aterioilla, erätauoilla kilpaillaan jännittävissä taukokisoissa, aktiviteetteja riittää myös perheen pienimmille skidiparkissa ja hallin hyvät ravintolapalvelut sekä Erän fanipiste palvelevat koko tapahtuman ajan.

Erän yhteistyökumppani BUSMO kuljettaa fanit tähänkin otteluun ilmaiskyydillä Mosahallilta ja ottelun jälkeen takaisin! Kyyti lähtee Mosalta klo 16.15 ja paluumatka alkaa 15 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen. Kyytiin mahtuu 50 ensimmäistä henkilöä. Meno-paluumatkalaiset ovat etusijalla, mutta yleensä kyytiin mahtuu myös vain yhteen suuntaan menijät.

Sunnuntain huippujännittävän ottelun ennakkoliput myy lippuagentti.fi.

HANKI LIPPUSI ENNAKKOON 6. PUOLIVÄLIERÄÄN TÄSTÄ!

Liput:
Peruslippu 14 €
Opiskelijat, eläkeläiset, lapset (7-15 v) 9 €
Perhelippu (1-2 aikuista + 1-3 lasta) 30 €
Erän salibandyjaoston jäsenet 5 €
Lapset alle 7 vuotta veloituksetta