Erän ja SalBan välisen ottelun jälkeinen lehdistötilaisuus Mosahallin kokoustilassa vedettiin keskinäisen kehumisen hengessä. Eräläiset olivat totta kai pisteistä mielissään, ja raumalaiset vieraatkin keskittyivät myönteisiin asioihin. Tappiokaan ei käytännössä heikentänyt playout-otteluihin keskittyvän SalBan asemia.

- Ensimmäistä erää vei oikeastaan vastustaja vaikka saatiinkin siihen onnistumisia, Mikko Pasanen myönsi.
- Toiseen ja kolmanteen saatiin sitten rivit kasattua ja ne olivatkin meidän.

Erän valmentaja Petteri Bergman ihasteli Mosahallin tunnelmaa.
- Hienoa oli palata Mosahalliin, joka on kuitenkin meille se home base ja henkinen koti. Täällä ja lähimaastossa harjoitellaan.
Hyvää löytyi myös illan ottelusta.
- Kentällä nähtiin rehti hyvä mittelö, ja vastustajan loppuun asti kantanut hyvä taisteluilme miellytti silmää vaikka maalit tulostaululla tällä kertaa näin päin kasautuivatkin. Itse saatiin onnistumisia laajalla rintamalla ja kaiken kaikkiaan hieno peli.
Markus Laakson varmat otteet Erän tolppien välissä ansaitsivat päävalmentajan erityismaininnan.
- Laakso piti meitä tänään vaikeina hetkinä pystyssä, ja maalivahtien suhteen meillä on positiivinen ongelma. Teemu Kortelainen komeilee torjuntatilastojen kärjessä, ja tänään vain yksi päästetty maali ja tuollainen määrä torjuntoja taisivat tietää komeaa prosenttia myös Laaksolle.

SalBan kavennuksessa ensimmäisen liigamaalinsa laukonut Veli Peltonen näki Erän pelitempon olleen vieraita selvästi kovempi.
- Alussa oli meilläkin paikkoja, mutta ei saatu niistä onnistumisia. Rohkeasti yritettiin kuitenkin pelata loppuun asti.

Samoilla linjoilla kommentoi iltaa raumalaisten luotsi Juha Mäkilä.
- Hyvä kamppailu, jossa oli paljon tunnetta, myös illan punapaitaista joukkuetta kohtaan. Luotiin kohtalaisesti paikkoja. Kolmannessa erässä alkoi vähän jalka painaa, mutta kukaan ei luovuttanut ja tästä illasta otetaan vain positiiviset asiat muistiin.
SalBa on sarjassa viimeisenä kolme pistettä Josbaa perässä, ja edessä on taistelu sarjapaikasta playout-otteluissa.
- Alkukausi on on pelattu varovaisesti ja nyt haetaan uudenlaista systeemiä, jota on kokeiltu kaksien treenien ja yhden pelin verran. Tänään saatiin hyvät treenit Mosahallissa, ja vastustajakin oli ihan ok. Tässä vaiheessa ei pelata tuloksesta mutta toivottavasti ollaan valmiita sitten kun h-hetki koittaa, Mäkilä linjasi.