Tapanilan Erä jatkaa lauantaina taistelua miesten Salibandyliigan pudotuspelipaikoista, kun Erän vieraaksi Vantaan Energia Areenalle saapuu oululainen OLS. Kolmen Erä-ottelun tapahtumapäivään kuuluva jännittävä kamppailu alkaa klo 17.00.

- Hyvä treeniviikko on takana. Tehtiin räjähtävän voiman punttiharjoitusta maanantaina. Tiistai, torstai ja perjantai on menty lajiharjoituksissa. Eilen oli yksi kauden parhaista harjoituksista ja nyt käytiin äsken palaverissa vastustaja hyvin läpi. Kaikki viittaa hyvään otteluun, Erän päävalmentaja Petteri Bergman kertoi kamppailun aattona.

Edellisessä kotiottelussa Erä taipui niukkaakin niukemmin Seinäjoen salibandy-ylpeydelle SPV:lle, kun vieraat ratkaisivat ottelun jatkoajalla edukseen. Tätä edelsi Erän huikea nousu, kun viimeisen parin minuutin aikana sininen pyörremyrsky takoi kaksi maalia pakottaen pelin jatkoajalle.

- Totta kai se, että voimme kääntää pelejä haastavissa tilanteissa on hyvä asia, mutta vaikka loisi kuinka hyviä paikkoja ja peli kehittyisi, niin kylmä totuus on että maaleja ja pisteitä pitää tulla. Sen pitää näkyä nyt myös sarjataulukossa.

- OLS on periksiantamaton ja  uhrautuva ryhmä, joka pelaa suoraviivaista peliä. Meidän pitää vastata ihan samalla mitalla ja onnistua omassa pelitavassamme, jos haluamme taistella voitosta, Bergman linjasi.

Päävalmentaja Bergman muistutti lauantain katsojille, että lauantaina Vantaan Energia Areenalla saattaa olla luvassa jälleen yksi salibandykauden huikeimmista tapahtumista. Siihen ainakin joukkueiden yhteinen historia viittaa.

- Huikeita otteluita mahtuu vuosien varrelle oululaisten kanssa. OLS:n kanssa on pelattu pelejä, jotka ovat ratkenneet viime hetkillä. Sellaisia pelejä, joissa ratkaisu on tullut viime sekunnilla ajassa 59.59 tai jatkoajan lopussa ajassa 64.59, Bergman muisteli.

Lauantaina Vantaan Energia Areenalla vietetään Kolmen Erän päivää! Huikea tapahtumapäivä pitää sisällään kolme Erä-ottelua, kun Energia Areenan matolla pelataan niin naisten, miesten kuin nuortenkin SM-ottelut. 

Päivä alkaa klo 14.00 naisten Salibandyliigan ottelulla, jossa Erä III kohtaa Classicin. Klo 17.00 on vuorossa miesten Salibandyliigan tiukka taistelu pudotuspelipaikoista, kun OLS saapuu Tapanilan Erän vieraaksi. Ilta päättyy C-nuorten SM-sarjan otteluun, jossa siniset saavat myös vieraita Oulusta OLS:n C-junioreiden tullessa kylään.

Tervetuloa kannustamaan Erä voittoon kaikissa otteluissa! Tapahtumapäivän lipuista lisätietoa saat tästä.