Tapanilan Erä on tehnyt 1+1-vuoden jatkosopimuksen tähtipelaaja Tuomas Iiskolan kanssa. Nuorten maailmanmestari keväältä 2011 on myös miesten maajoukkueen pelaajaringissä.

Iiskola oli Erän toiseksi tehokkain pelaaja viime kauden Salibandyliigassa. Iiskola keräsi 26 runkosarjan ottelussa tehot 21+14=35. 

Erityisesti kovasta laukauksestaan ja maalivainustaan tunnettu hyökkääjä on osoittanut pystyvänsä haastamaan jopa Suomen maajoukkueen ykkösketjun hyökkääjän Lauri Kapasen kamppailussa Erän ykkösviisikon vasemman laitahyökkääjän paikasta.

22-vuotiaan hyökkääjän taidoista kertoo myös se, että Iiskola nimettiin liigakauden päätteeksi miesten maajoukkueeseen, joka pelaa ensi viikonloppuna EFT-turnauksessa Ruotsissa.

- Tuomas Iiskola on yksi meidän ehdottomista avainpelaajistamme. Maajoukkuepelaaja, joka on osoittanut liigassa pystyvänsä ratkaisemaan pelejä henkilökohtaisella panoksellaan ja jonka parhaat pelivuodet ovat kuitenkin vielä edessä, Erän urheilujohtaja Joonas Naava kertoo.

- On seuralle tärkeä asia, että Iiskola halusi jatkaa meillä, vaikka vaihtoehtojakin oli paljon. Hänen jatkosopimuksensa on samalla selkeä viesti siitä, että olemme liigassa menestyäksemme ja tosissamme, Naava jatkaa.

Iiskolan lisäksi tämänhetkisestä Suomen miesten maajoukkueringin pelaajista Lauri Kapanen ja Tommi Aro jatkavat Erässä myös ensi kaudella.