Miesten ja naisten Salibandyliigan mestarit ratkotaan tänä keväänä ensimmäistä kertaa yhdessä loppuottelussa, 16. huhtikuuta pelattavissa Superfinaaleissa. Superfinaali-tapahtuman laaja esiintyjäkattaus julkaistiin maanantaina.

Voit hankkia lippuja Tapanilan Erän omaan katsomonosaan Hartwall Arenalle sunnuntain kotiottelussa. Liput ovat myynnissä alennettuun 30 euron hintaan Erän fanipisteellä Vantaan Energia Areenalla, kun tapanilalaiset kohtaavat Kooveen sunnuntaina 28. helmikuuta klo 17.00.

Miesten Salibandyliigan pudotuspelit pelataan puolivälierien ja välierien osalta paras seitsemästä -järjestelmällä, eli jatkopaikkaan vaaditaan neljä voittoa. Naisten liigassa käytössä on paras viidestä -järjestelmä, eli kolme voittoa vie joukkueen pudotuspeleissä eteenpäin. Sekä miesten että naisten mestaruudet ratkotaan Superfinaali-tapahtumassa yhdessä loppuottelussa. Naisten loppuottelu pelataan 16.4. klo 13.30 ja miesten finaali klo 17.30.

Erän miehet ovat jo varmistaneet paikkansa pudotuspeleissä, naisten playoff-sija on vielä sinettiä vailla, mutta hyvin lähellä. Lisätietoja tulevista pudotuspeliotteluista julkaistaan osoitteessa eraliiga.fi, kun jatko-ohjelmat selviävät.