Tapanilan Erän päävalmentaja Petteri Bergman oli ylpeä joukkueestaan, joka taisteli viimeiseen asti tiukassa vierasottelussa Joensuun Josbaa vastaan. Vaikka kotijoukkue onnistui pitämään niukasti 10-9-lukemin pisteet, oli Erän esitys kaikin puolin vakuuttava. 

- Olimme tänään kaksinkamppailussa vahvempia ja väkevämpiä kuin edellisissä peleissä. Varsinkin kolmannessa erässä pystyimme parantamaan huimasti, missä on ollut aiemmin hankaluuksia. Tällä kertaa kolmas erä oli yhtä päätyä, Bergman sanoi ottelun jälkeen.

Eikä vasta 16-vuotiaan Eero Nuutisen hirmuisesta maalivireestä voi kuin olla hymyssä suin. B-juniori-ikäinen puolustajien kauhu on ollut vakuuttava muutenkin pelaamissaan otteluissa, ja nyt vire on äitynyt hirmumyrskyksi. Kahteen edelliseen otteluun on syntynyt huimat kahdeksan maalia.

- Silloin kun liekit roihuaa, niin antaa roihuta. Hän on loistava pelimies, haastaa päätä tai jopa kahta pidempiä vastustajia jokaisessa ottelussa. Eeron luonne on mahtava. Se ilo ja riemu paistaa kaikesta tekemisestä. Jokaista maalia tuuletetaan kuin ensimmäistä.

- Eero on viekas kaveri kaukalossa. Hän hakeutuu maalipaikkoihin nopeudellaan, fyysisyydellään ja viekkaudellaan. Lisäksi loistava ja monipuolinen laukaus tekevät hänestä vaarallisen maalintekijän. Hän osuu niin maasta kuin ilmastakin, Bergman kehuu.

Tapanilan Erän seuraava kotipeli on viikon kuluttua Pasilassa pelattava koko perheen Floorball Circus -tapahtumaottelu sarjajohtaja Classicia vastaan. Lauantain jälkeen Bergman on entistä luottavaisempi joukkueen otteisiin.

- Tiukat pelit eivät vain ole kääntyneet meille. Tänään oli erittäin hyvä lataus. Bussissa on nyt täysi lasti kiukkuisia kavereita. Tahtotila voittaa on nyt niin hurja. Vaikka tappion jälkeen tuntuu hieman hassulta sanoa, niin tästä on hyvä jatkaa treeniviikkoon, Bergman linjaa.