Tapanilan Erä kohtaa keskiviikkona kotihallissaan hallitsevan Suomen mestarin Happeen. Jyväskyläläiset ja Erä kohtasivat myös viime keväänä kuumissa puolivälierissä, joten luvassa on erittäin vauhdikas kamppailu!

Erän keskiviikkoinen vastustaja Happee jyräsi keväällä Suomen mestariksi, mutta tapanilalaiset laittoivat mestarit puolivälierissä tiukimmille koko pudotuspeleissä. Erä voitti Happeen kahdesti kotonaan, mutta Jyväskylässä hirvipaidat eivät suostuneet taipumaan. Happee kukisti Erän otteluvoitoin 3-2.

Keskiviikkona kaukalossa nähdään myös maajoukkuetähtien Lauri Kapasen ja Jami Mannisen kohtaaminen. Sveitsistä Suomeen täksi kaudeksi palannut Kapanen on tehnyt liigakaukaloissa syksyn peleissä tuhoisaa jälkeä, mutta niin on myös Happeen pistehai Manninen. Manninen valittiin juuri keskiviikon ottelun alla Salibandyliigan kuukauden pelaajaksi.

Kehuttu ottelutapahtuma tarjoaa keskiviikkona tuttuun tapaan viihdettä koko perheelle. Lisäksi tapahtumassa kuullaan uutisiakin, sillä sekä poikien että miesten maajoukkueet marraskuun Hämeenlinnassa pelattavaan EFT-turnaukseen julkistetaan Erä-Happee-ottelun erätauoilla. Tervetuloa kuulemaan tuoreita kuulumisia myös maajoukkueista!

Erän ja Happeen välinen ottelu alkaa Vantaan Energia Areenalla keskiviikkona klo 18.30. Tule kannustamaan Erä voittoon hallitsevasta Suomen mestarista ja nauttimaan koko perheen ottelutapahtumasta!