Sunnuntaina 22. helmikuuta juhlistetaan Vantaan Energia Areenalla koko perheen voimin viimeistä hiihtolomapäivää - samalla edullisella lipulla pääset sekä Lasten ja nuorten liikuntariehaan että Erä-Josba otteluun!

Klo 15 starttaa Vantaan Energia Areenalla Lasten ja nuorten liikuntarieha. Riehassa ohjelmassa erilaisia liikunnallisia tapahtumapisteitä, mm. autoilua, temppuilua ja sanajahtia. Keräämällä leiman 10 tapahtumapisteeltä saat osallistumispalkkion. Jättämällä passisi Fanipisteen arvontalaatikkoon osallistut lisäksi liigaottelun 1. erätauolla suoritettavaan pääpalkinnon arvontaan!

Klo 17 päästetään sininen pyörremyrsky vauhtiin, kun runkosarjan toiseksi viimeinen matsi vihelletään käyntiin Vantaan Energia Areenalla. Vastaan asettuu joensuulainen Josba, jolla on vaikean alkukauden jälkeen tavoitteena kammeta itsensä turvaan playouteista. Erä taas on yhden voiton päässä varmasta paikasta playoffeihin, joten kuudetta kenttäpelaajaa tarvitaan nyt entistäkin enemmän – tule paikalle ja kannusta siniset voittoon!

Erän yhteistyökumppani BUSMO kuljettaa fanit tähänkin otteluun ilmaiskyydillä Mosahallilta Vantaan Energia Areenalle ja ottelun jälkeen takaisin! Kyyti lähtee Mosalta klo 16.15 ja paluumatka alkaa 15 min ottelun päättymisen jälkeen. Kyytiin mahtuu 50 ensimmäistä henkilöä. Meno-paluumatkalaiset ovat etusijalla, mutta yleensä kyytiin mahtuu myös vain yhteen suuntaan menijät. 

Tapahtumaan pääsee Veikkaus-kortilla kaksi yhden hinnalla! Tarjousta ei voi yhdistää S-etukorttitarjoukseen.

Pääsylipulla saat kaiken tämän:
* näet huippusalibandyottelun Suomen korkeimmalta sarjatasolta ja pääset kokemaan liikunnan riemua Lasten ja nuorten liikuntariehassa
* koet Erän kehutun ja kiitellyn koko perheen ottelutapahtuman Suomen upeimmalla salibandyareenalla
* saat mahdollisuuden voittaa hienoja palkintoja mm. erätaukokilpailussa
* pääset tapaamaan Erän pelaajia heti ottelun jälkeen Erän fanipisteellä
* pääset BUSMOn kyydillä ilmaiseksi Mosahallilta Vantaan Energia Areenalle ja ottelun jälkeen takaisin
* saat viihdettä edullisesti koko perheelle: aikuisille huippu-urheilua ja perheen pienimmille skidiparkki!

Liput:
Aikuiset 13 € // Veikkaus-kortilla 2 yhden hinnalla (ei voi yhdistää S-etukorttitarjoukseen)

Aikuiset S-etukortilla 8 €
Opiskelijat, lapset (7-15 v), eläkeläiset 8 €
Perhelippu (2 aikuista + 2 lasta) 30 €
Alle 7-vuotiaat veloituksetta