Tapanilan Erä kohtaa lauantaina miesten Salibandyliigan kotiottelussaan oululaisen OLS:n. Tässä muutama poiminta huippunimistä, joita kannattaa Vantaan Energia Areenalla klo 17.00 alkavassa ottelussa seurata.

# 19 Tuomas Iiskola, Tapanilan Erä
Hirmuisesta laukauksestaan tunnettu Tuomas Iiskola oli pelivireessä Erän edellisessä ottelussa SPV:tä vastaan, jolloin laitahyökkääjä iski kahdesti pallon seinäjokisten verkkoon ja nosti Erän jatkoajalle vain seitsemän sekuntia ennen varsinaisen peliajan päätöstä. Iiskola on vastustajan kauhu etenkin ylivoimalla. Viuhuva rannelaukaus voi yllättää maalivahdin kuin maalivahdinkin jopa puolesta kentästä. Vuoden 2011 nuorten maailmanmestari ja MM-kisojen pistepörssiykkönen on tehnyt tällä kaudella 15 Salibandyliigan ottelussa tehot 8+10=18. "Tupe" myös tietää, miten OLS on voitettavissa - Iiskola oli mukana kaatamassa OLS:ia nuorten SM-finaaleissa keväällä 2013.

# 12 Mikko Jolma, Tapanilan Erä
Divarissa kautensa aloittanut Jolma nousi Erä Akatemiasta liigajoukkueen sopimuspelaajaksi syyskauden lopulla nakutettuaan Akateemikoille kahdeksassa ottelussa peräti 22 tehopistettä (17+5)! Jolma on maalitykki luojan armosta, mistä myös tämän kauden liigan pistesaldo kertoo: neljässä ottelussa vastustajan verkko on heilunut jo viidesti. Pelaamissaan liigaotteluissa Jolma on viilettänyt Erän ykkösviisikossa, jossa hän on muodostanut Lauri Kapasen ja Tuure Ailion kanssa vaarallisen kolmikon.

# 46 Ville Mestari, OLS
OLS:n oma kasvatti murtautui liigamaalivahdiksi vasta viime kaudella, jolloin vastuuta kertyi kolmen ottelun verran. Nyt   nuori maalivahti on pelannut 15 ottelua, joissa torjuntaprosentti on ollut kelpo 81,98. Isokokoinen maalivahti on avainasemassa myös lauantaina. Mikäli OLS haluaa selvitä Energia Areenan helteestä voittajana, on Mestarin onnistuttava maalillaan.

# 47 Tatu Kiipeli, OLS
Oululaiset menettivät viime ottelussaan joukkueen pistepörssikärjen Valtteri Parviaisen sairastuvalle, joten hyökkäyspäädyssä katseet kääntyvät nyt Tatu Kiipelin suuntaan. Ja mikäs on katsoessa, kun Kiipeli on tällä kaudella kerännyt pisteitä maukkaaseen tahtiin. 15 ottelussa kakkosketjun hyökkääjä on tehtaillut tehot 15+7=22. Parviaisen ja Kiipelin lisäksi joukkueesta löytyy hyökkäysvoimaa muun muassa Ville Turulan muodossa. Happee-ottelussa Turula iski pallon kahdesti jyväskyläläisten verkkoon ollen joukkueensa tehokkain pelimies.

Erän tavoin OLS on onnistunut viime vuosina juniorityössään - Parviainen, Kiipeli ja Turula ovat kaikki hankkineet kannuksensa oululaisjoukkueen junioreissa. Lauantain ottelussa molemmissa joukkueissa on runsaasti pelaajia vuoden 2013 A-nuorten finaaleista, jolloin Erä juhli Suomen mestaruutta. Viime keväänä OLS vei SM-kullan Erän voittaessa pronssimitalit.

Lauantaina Vantaan Energia Areenalla vietetään Kolmen Erän päivää! Huikea tapahtumapäivä pitää sisällään kolme Erä-ottelua, kun Energia Areenan matolla pelataan niin naisten, miesten kuin nuortenkin SM-ottelut.

Päivä alkaa klo 14.00 naisten Salibandyliigan ottelulla, jossa Erä III kohtaa Classicin. Klo 17.00 on vuorossa miesten Salibandyliigan tiukka taistelu pudotuspelipaikoista, kun OLS saapuu Tapanilan Erän vieraaksi. Ilta päättyy C-nuorten SM-sarjan otteluun, jossa siniset saavat myös vieraita Oulusta OLS:n C-junioreiden tullessa kylään.

Tervetuloa kannustamaan Erä voittoon kaikissa otteluissa! Tapahtumapäivän lipuista lisätietoa saat tästä.