Tapanilan Erän kausi miesten Salibandyliigassa jatkuu vuodenvaihteen jälkeen kuumalla kotiottelulla viime vuosien menestyjäjoukkue Seinäjoen Peliveljiä vastaan. Seuraavassa poimintoja pelaajista, joita ottelussa kannattaa erityisesti pitää silmällä.

# 18 Lauri Kapanen, Tapanilan Erä
Viime vuodet Sveitsissä pelannut Lauri Kapanen pelaa paluukauttaan kasvattajaseurassaan Tapanilan Erässä. Kapanen johti joulukuussa Suomen ykkösviisikkoa isännän elkein salibandyn MM-kisoissa. Kapanen keräsi kuudessa MM-ottelussa kuusi tehopistettä saalistettuaan neljä maalia ja kaksi syöttöpistettä. Liigakaukaloissa Kapanen on pelannut tällä kaudella 12 ottelua, joissa hän on iskenyt lähes kaksi tehopistettä per peli. Tehoja on syntynyt 11+10=21. Taidon, pelisilmän, nopeuden ja hyvän laukauksen yhdistelmä tekee Kapasesta vaarallisen maalintekijän.

# 8 Juha Kivilehto, SPV
Seinäjoen Peliveljet lähtee pysäyttämään Kapasen johtamaa Erä-hyökkäystä MM-kisapuolustaja Juha Kivilehdon voimin. Joku saattoi ennen MM-kisoja ihmetellä kokeneen Kivilehdon valintaa joukkueeseen, mutta itse kisoissa Kivilehto oli Suomen puolustuksen johtohahmo. Kivilehdon otteissa ihastuttaa pelisilmä ja pallovarmuus. Takavuosina tutuiksi tulleita nousuja hyökkäyksen tueksi nähdään edelleen. Liigassa Kivilehto on pelannut tällä kaudella 13 ottelua tehopistein 1+4.

# 10 Tommi Aro, Tapanilan Erä
Kapasen tapaan Erään Sveitsistä palannut Tommi Aro on joukkueen puolustuksen tärkeimpiä tukipilareita. Aro kuului Suomen MM-joukkueeseenkin, mutta viime hetken loukkaantuminen jätti nopean, taitavan ja kovaotteisen puolustajan lopulta pois kisakoneesta. Aron ja Kapasen yhteispeliä kannattaa seurata - ykkösviisikon tutkapari on viettänyt aikaa yhdessä muun muassa kämppiksinä Sveitsissä ja maajoukkueleireillä, joten ei ihme, että ajatukset osuvat kellontarkasti yhteen myös kentällä. SPV-ottelu on Arolle ensimmäinen MM-joukkueen lämpöleirillä sattuneen loukkaantumisen jälkeen.

PÄIVITETTY 1.1.2015: Nostettu Tommi Aro seurattaviin pelaajiin.

Erän ja SPV:n välinen Salibandyliigan ottelu pelataan Vantaan Energia Areenalla perjantaina 2. tammikuuta klo 18.30 alkaen. Tervetuloa kokemaan Erän kehuttu koko perheen ottelutapahtuma ja nauttimaan huippusalibandysta!