Kovaluinen Erä-puolustaja Janne Salonen povaa illan TPS-ottelusta tiukkaa taistoa Salibandyliigan pisteistä. Tapanilan Erä isännöi turkulaisia Mosahallissa klo 18.00 alkaen. 

- Varmasti kova vääntö on luvassa. Tärkeät pisteet on jaossa. TPS:llä on nuori taisteleva porukka, jolta vauhtia löytyy. Nyt vaaditaan meiltä sitä, että noudatamme omaa pelisysteemiämme. Jos vain taistelemme sillä intensiteetillä, joka meiltä löytyy, niin hyvä tulee, Salonen arvioi ottelun aattona. 

Tapanilan Erään täksi kaudeksi Nokian KrP:stä siirtynyt Salonen on Erän taistelutahdon ruumiillistuma. Vaikka pistepörssin kärkisijaa Salonen tällä kaudella tuskin saavuttaa, on puolustajan taisteluilme kaukalossa kultaakin kalliimpaa. 

- Yritän sytyttää joukkueen omalla taisteluesimerkilläni. Toivottavasti joukkue saa siitä lisää virtaa. Voittamalla kaksinkamppailuja pärjäämme pitkälle, Salonen sanoo. 

TPS-hyökkääjille Salonen lupaa hikistä iltaa, mikäli turkulaiset pyrkivät lähikontaktiin Erän maalivahdin kanssa.

- Nyt pitää saada se oma maalinedusta tukkoon. NST pääsi viimeksi lapioimaan tuosta meidän maalin edestä. Se pitää nyt saada kuriin. Pidän huolen siitä, että siitä maalin edestä ei todellakaan palloja lapioida sisään. Jos siihen tulee kavereita, niin siirretään ne pois ja laitetaan pallo hyökkääjille, sitten vain maali toiseen päähän, Salonen suunnittelee.