Salibandyliiton tuore puheenjohtaja Ismo Haaponiemi odottaa vesi kielellä alkavia miesten Salibandyliigan välieriä. Ei pelkästään siksi, että pelit kovenevat, vaan myös Erän kehuttujen kotiottelutapahtumien vuoksi.
 
Salibandypomo tietää, minkälaista peliä hallitseva Suomen mestari Happee ja "kevään salibandypommin" puolivälierissä pudottanut Tapanilan Erä tulevat tarjoamaan torstaina Jyväskylässä alkavissa välierissä.
 
- Varmasti nähdään paljon intensiivisempi ottelupari kuin mitä vielä on nähty. Happee pyrkii suoraviivaisesti maalipaikoille ja Erä näyttää taistelutahtoa ja kurinalaista puolustamista. Varmaan nähdään hyviä tilanteita ja korkeaa tunnetasoa. Tulee varmasti taistelurikkaita pelejä, Salibandyliiton puheenjohtaja Ismo Haaponiemi arvioi Yle Puheen salibandyillassa maanantaina.
 
Erän ensimmäinen välierien kotiottelu pelataan lauantaina Vantaan Energia Areenalla klo 17.00. Erän uudistunut kotiottelutapahtuma on saanut kauden aikana valtavasti kehuja, eikä puheenjohtaja tee poikkeusta.
 

- Erä on mielenkiintoinen seura siinä mielessä, että siellä on tehty taustalla vahvasti hyvää työtä. Seura ei ole keskittynyt vain siihen, mitä kaukalossa tapahtuu, vaan Jari Oksanen, Milan Rantakari ja kumppanit ovat lähteneet kehittämään ottelutapahtumaa.

- Runkosarjassa on nähty kuinka ollaan tultu Tapanilasta Vantaan Energia Areenalle ja pelin ympärille on lähdetty rakentamaan paljon sellaista viihdearvoa, jota salibandy tällä hetkellä kaipaa. Odotan paljon näiltä ottelutapahtumilta, Haaponiemi kertoo.

Tule sinäkin tutustumaan Erän kotiottelutapahtumaan lauantaina klo 17.00. Vantaan Energia Areenalla viihtyy koko perhe!