Miesten Salibandyliigassa oli viime kaudella yksi tulokaspelaaja ylitse muiden. Tapanilan Erän superjunioriksi tituleerattu Eero Nuutinen aikoo lauantain kauden 2014-2015 liiga-avauksessa OLS:ia vastaan jatkaa siitä, mihin hän viime kevään pudotuspeleissä jäi.

- Ihan kiva on taas päästä pelaamaan. Mielenkiinnolla odotan. Yksi kausi on jo takana, niin tietää mitä tuleman pitää, nuorten maajoukkueleirillä viime viikonloppuna urakoinut Nuutinen kertoo.

Taiturimaisilla otteillaan, loistavalla peliälyllään ja sijoittumisellaan, sekä vilpittömällä iloisuudellaan salibandykatsomoita ihastuttanut Nuutinen on tänä syksynä entistä tarkemman suurennuslasin alla. Nuori hyökkääjä on lunastanut harjoituskaudella paikkansa Erän ykkösketjusta.

Tulosta on tultava, kun samassa ketjussa viilettävät itsekin aikanaan superjuniorin mainetta kantaneet Lauri Kapanen ja Tuomas Iiskola.

- Yhteispeli on toiminut ihan hyvin ainakin omasta mielestäni. Molemmat ovat tosi hyviä pelaajia ja osaavat tehdä maaleja. On siinä ketjussa tosi mukava pelata.

- Oma tavoitteeni on ehdottomasti laittaa vain lisää pökköä pesään. Ei tässä muuten mitään sen erikoisempia tavoitteita ole. Kunhan joukkue voittaa ja oma peli kulkee, niin hyvä tulee, Nuutinen kuittaa yleisön odotukset.
 
Vastustajille erittäin vaarallisen hyökkääjän Nuutisesta tekee myös se, että nopea ja taitava pelaaja osaa myös pelata kovaa. Viime kevään pudotuspeleissä Happeen Jaska Kunelius twiittasi puolivälieräsarjan jälkeen, että "Nuutinen on kovapäinen jätkä. Ei purnaa, vaikka ottaisin painille".
 
- Kyllähän se kuuluu pelin henkeen. Jos välillä menee painiksi, niin ei sillä niin väliä ole, Nuutinen myhäilee.
 
Erä matkustaa Salibandyliigan avausottelussa Ouluun, jossa vastaan asettuu OLS. Viime kaudella Erä haki Oulusta pisteet selvällä voitolla, mutta Mosalla pelatussa kotiottelussa viekas vierasjoukkue käänsi viime hetkillä ottelun edukseen.
 

- OLS taistelee aina loppuun asti. Se on juoksuvoimainen joukkue, jonka kanssa täytyy olla hereillä koko 60 minuuttia ettei käy köpelösti, Nuutinen muistaa.

Nuutisen mukaan Erän sininen pyörremyrsky iskee Salibandyliigaan vain yksi tavoite mielessään.

- Suomen mestaruus. Se on tavoitteena.

Tapanilan Erän ensimmäinen kotiottelu tämän kauden Salibandyliigassa pelataan Vantaan Energia Areenalla keskiviikkona 24. syyskuuta, jolloin vieraaksi saapuu Esport Oilers. Tule kokemaan Suomen parhaan palloiluhallin tunnelma Erän uusitussa ottelutapahtumassa. Hanki lippusi nyt!