Tapanilan Erän kausi miesten Salibandyliigan runkosarjassa huipentuu perjantaina pelattavaan päätöskierroksen otteluun Happeeta vastaan. Ottelu on Erälle viimeinen kotiottelu tänä keväänä Mosalla, sillä pudotuspelit Pohjois-Helsingin salibandy-ylpeys pelaa Pasilan Urheiluhallissa.

Erän sijoitus runkosarjan kuudentena on käytännössä sementoitu jo ennen perjantain ottelua. Erä on  takana väijyviä NST:tä ja Indiansia kaksi pistettä edellä, mutta maalierokin on rutkasti helsinkiläisten puolella, jos tasapisteisiin päädytään.

Runkosarjan voiton ja kärkijoukkueiden sijoituksen kannalta perjantain Erä-Happee-ottelulla on suuri merkitys. Runkosarjan kärkitilasta kamppaileva Happee on pakkovoiton edessä, mutta samalla sen on toivottava pistemenetyksiä SSV:lle ja Classicille. Neljän ottelun voittoputkessa kulkeva sininen pyörremyrsky saattaa siis hyvinkin pyyhkäistä uusia tuulia voittotaisteluun...

Mielenkiintoa siis riittää. Pudotuspeliparit valitaan ensi viikon tiistaina Myllypurossa järjestettävässä Salibandyliigan playoff-tilaisuudessa. Kuka uskaltaa ottaa nousukunnossa olevan Erän vastaansa ensimmäisellä pudotuspelikierroksella, puolivälierissä?

Erän ja Happeen kuuma runkosarjan päätöskamppailu alkaa Mosalla perjantaina klo 18.00. Suora EräLive-lähetys starttaa tuttuun tapaan TapanilanEräTV:n YouTube-kanavalla klo 17.45. 

Kannattaa muuten tulla ajoissa hallille tai virittäytyä nettilähetyksen pariin heti klo 17.45. Kevään viimeisen Mosan ottelun kunniaksi alkushow'ssa on luvassa pientä yllätystä...