Yksi Tapanilan Erän onnistujista puolivälieräsarjassa Classicia vastaan oli nuori hyökkääjä Riku Holopainen, joka on vasta pudotuspeleissä murtautunut lopullisesti miesten liigajoukkueeseen. Keskiviikkona 17-vuotias Holopainen sitten iskikin uransa ensimmäisen liigaosuman tärkeään paikkaan. 

Runkosarjassa neljä ottelua Erän paidassa pelannut ja sen jälkeen koko puolivälieräsarjan urakoinut Holopainen tasoitti lukemat 2-2:een toisessa erässä. Erä voitti ottelun maalein 4-3 ja eteni välieriin puhtaasti voitoin 3-0.

- Siitä kun pääsi ensimmäisen erän jälkeen vähän enemmän sisään peliin, niin peli lähti kulkemaan. Hienosti jätkät taisteli kaksi erää. Ensimmäinen erä oli vähän vaikea, Holopainen naurahti ja kiirehti muistuttamaan, että tärkeintä oli voittaa ottelu.

Nuorten maajoukkuehyökkääjä, joka ensimmäisessä puolivälieräottelussa pelasi vasta ensimmäisen kokonaisen liigaottelunsa, arvioi sarjan ratkenneen sangen yksinkertaiseen asiaan.

- Luulen, että molemmat joukkueet kyllä halusivat voittaa tämän sarjan, mutta meillä oli enemmän taistelutahtoa.

Tapanilan Erän pelit jatkuvat neljän parhaan joukossa välierissä, joissa vastaan tulee viime kevään mestari Happee. Kolmella voitolla etenee liigan loppuotteluihin.

Välierät (paras viidestä)

To 19.3. klo 18:30 Happee – Erä, Monitoimitalo Jyväskylä
La 21.3. klo 17:00 Erä – Happee, Energia Areena Vantaa
Su 22.3. klo 15:45 Happee – Erä, Monitoimitalo Jyväskylä (YLE TV2)
Ti 24.3. klo 18:30 Erä – Happee, Energia Areena Vantaa (tarvittaessa)
Ke 25.3. klo 18:30 Happee – Erä, Monitoimitalo Jyväskylä (tarvittaessa