Trillerin 2. näytös // Erä-Oilers 11.3.2016

Trillerin toinen näytös huomenna Vantaan Energia Areenalla klo 18:30! Luvassa tätä ja paljon muuta. Sinistä päälle ja katsomoon!

Posted by Tapanilan Erä - salibandy on Thursday, March 10, 2016

Keskiviikkona trillerimäisen alun saanut miesten Salibandyliigan puolivälieräsarja Tapanilan Erän ja Esport Oilersin välillä jatkuu tänään perjantaina Vantaan Energia Areenalla klo 18.30. Erä lähtee tasoittamaan ottelusarjaa, kun Oilers vei avauspelin nimiinsä jatkoajalla hyvin värikkäiden vaiheiden jälkeen.

Avauskamppailussa Oilers ehti johtaa peliä jo lukemin 7-2, kunnes voimasuhteet keinahtivat täysin Erälle, joka vei pelin jatkoajalle 7-7-lukemin. Jatkoaikaa pelattiin vain reilu minuutti, kun Oilersin vastaisku toi ratkaisun pelille.

- Pelattiin puolet pelistä sillä tasolla mitä halutaan, mutta pleijareissa se ei vaan riitä. Vastustajakin varmasti parantaa seuraavaan peliin, joten voittoon tarvitaan ehjä 60 minuutin suoritus, Erä-valmentaja Tomi Rastas ennakoi toista näytöstä.

- Alusta asti pitää pyrkiä pelaamaan iloista salibandya ilman liikoja miettimisiä. Oilers on taitava joukkue, jota vastaan pitää pyrkiä pelaamaan vahvaa pallollista peliä, Rastas jatkaa.

Keskiviikkona Tapiolassa Erä-fanit ottivat haltuunsa vieraskatsomon, ja raikuvimmat kannustukset satelivat vierasjoukkueen laariin. Valmentaja Rastas toivoo, että sama kannustus kaikuu myös Energia Areenan lehtereiltä.

- Pelaajat aistivat ilmapiirin ja sen jos yleisö kannustaa ja elää tunteella mukana. Nyt tarvitaan kaikki apu näihin peleihin ja toivon, että kotiyleisö auttaisi pelaajia saamaan sen viimeisen rutistuksen jota voittoon tarvitaan, Rastas sanoo.

2. puolivälierä, 11.3. klo 18.30

Tapanilan Erä - Oilers, Vantaan Energia Areena

Liput:
Peruslippu 14 €
Opiskelijat, eläkeläiset, lapset (7-15 v) 9 €
Perhelippu (1-2 aikuista + 1-3 lasta) 30 €
Erän salibandyjaoston jäsenet 5 €
Lapset alle 7 vuotta veloituksetta

Erän puolivälierien kotiotteluihin voi hankkia lippuja ennakkoon osoitteesta lippuagentti.fi.