Tapanilan Erän kausi miesten Salibandyliigassa alkaa perjantaina kuumalla paikalliskamppailulla. Erä saa avauspelissä Pasilan Urheiluhallissa klo 18.00 vastaansa sarjanousija Westend Indiansin.

- Hieno päästä pelaamaan vihdoin, kauden päätöksestä on tovi vierähtänyt. Ja on hieno pelata tällainen derby heti alkuun. Vetää varmasti paljon väkeä halliin. Indians yrittää varmasti näyttää kuuluvansa tähän liigaan ja me taas yritämme näyttää, ettei niin ole. Kiihkeä peli on luvassa, Erä-hyökkääjä Aaron Fagerholm ennakoi Salibandyliigan tiedotustilaisuudessa Helsingissä keskiviikkona.

Erä sai syksyn harjoituspelissä kyytiä sarjanousijalta. Fagerholm lupaa, että tällä kertaa kotijoukkue on tyly isäntä espoolaisille.

- Indians vain sattui silloin laittamaan pallot sisään ja me emme laittaneet. He saavat aivan varmasti täysin erilaisen Erän kuin silloin. Silloin olimme aneemisia, nyt emme ole.

- Aiomme olla perjantaina todella aktiivisia. Juoksemme heiltä jalat alta ja sitten laitetaan palloa liikkeelle niin, ettei Indians pysy mukana siinäkään. Sanoisin, että pallon liike ja aktiviisuus ovat aseemme.

Itseltään Fagerholm odottaa heti avauspelissä verkkojen venyttelyä.

- Hyökkääjänä toivon, että onnistumisia tulee myös maalien muodossa. Toivon, että pystyn auttamaan joukkuetta voittamaan. Sen jälkeen olen tyytyväinen peliin.

Erä saa avata liigakauden kotiyleisön edessä. Pelaajille kotiavaus on mieluinen juttu.

- On hienoa heti nähdä sininen yleisö. Siihen tulee erilainen lataus. On hienoa mennä kentälle. Onnistumiset maistuvat entistä paremmin, kun tietää että takana on kova kannatus, Fagerholm päättää.