Illan pressitilaisuudessa Erää edustivat päävalmentaja Petteri Bergman ja valmentaja-pelaaja, toipilasaikanaan valmennustiimissä joukkuetta auttava Sami Lehtinen.

- Paljon oli taas hyviä juttuja ja peli on kehittynyt ja kehittyy, katsoi päävalmentaja Bergman tulosten taakse mutta muistutti otettaan mikrofonista irrottamatta, että ne tuloksetkin ovat samaan aikaan aika tärkeitä.
- Sarjataulukossa ollaan edelleen siellä play off -viivan alapuolella, ja kyllä niitä pisteitäkin pitää alkaa ottaa. Oma fiilikseni on, että meillä oli tänään oikeita isoja maalipaikkoja selkeästi enemmän kuin vastustajalla. Jalalla aletaan pysyä paremmin mukana mutta ajoittain oli vielä vähän arkaa ja ujoa ja molemmat joukkueet puolustivat tarkasti, joten tuossa on lopputulos. Tultiin hienosti kahden maalin takaa tasoihin mutta lopulta ei meitä kuitenkaan palkittu.
Katse kääntyy tässä kohdoin eteenpäin.
- Nyt on edessä tiiviisti pelejä ja niistä kyllä pitää alkaa tulla myös pisteitä jotta pelit jatkuvat myöhemmin keväälläkin.

Pettymys paistoi myös Sami Lehtisen kasvoilta.
- Aika tyhjä olo. Hieno taistelu taas, ja alla pitkä syksy kun ei hirveästi onnistumisia ole tullut. Harmittaa poikien puolesta tosi paljon. Alku oli meiltä varovaista, sen jälkeen oltiin mielestäni kaksi erää parempi joukkue mutta ei saatu paikoista maaleja. Toivoisi jonkinlaista palkintoa näin hienosta noususta, mutta tuloksena oli tänään karvas tappio, Lehtinen tiivisti.

Lohtua lukemien laineille valeli kuitenkin SPV:n luotsi Tommy Koponen, joka herrasmiehenä löysi voittopelin jälkeen kauniita sanoja myös vastustajalle.
- Uskon, että Erä on keväällä myös tulosten valossa vahvempi kuin syksyllä, jolloin jo pelasi hyvin vaikkei voittoja enempää tullutkaan.

Erän seuraava ottelu pelataan lauantaina 10.1. klo 17, jolloin vastustajaksi Vantaan Energia Areenalle saapuu OLS.