Erän ja Lauri Kapasen monivuotinen sopimus saa hymyn myös Salibandyliigan toimitusjohtajan huulille. Kapasen kaltaisten pelaajien paluu kotimaan liigaan tuo arvokasta nostetta lajille.

- Tietysti tällaisella on meille erittäin suuri merkitys. Toivottavasti näitä nimipelaajia tulisi takaisin enemmänkin kotimaan kaukaloihin. On tärkeätä, että Salibandyliigassa on tällaisia ison profiilin pelaajia, Salibandyliigan toimitusjohtaja JP Lehtonen kehuu.

Entinen liiga- ja maajoukkuetähti, nykyinen toimitusjohtaja Lehtonen kiittelee seuroja hyvästä työstä, kun Kapasen kaltaiset tähtipelaajat päättävät valita Salibandyliigan Ruotsin tai Sveitsin sijasta.

- Varmaan Salibandyliiga on lähtökohtaisestikin hyvä sarja, mutta esimerkiksi seuraorganisaatiot ovat menneet hurjasti eteenpäin viime vuosina. Uskoisin, että siinä on jo muutama tekijä, miksi kotimaan liiga kiinnostaa. Suomalainen pelityyli on aika paljon vauhdikkaampi kuin Ruotsissa, niin tulijoita saattaa olla tänne jatkossa enemmänkin, Lehtonen kuvailee.

Omalla salibandyurallaan Lehtonen pääsi pelaamaan myös Erä-ikoni Kapasta vastaan. Toimitusjohtaja siis tietää, mitä tuleman pitää.

- Lauri on kova tekemään maaleja, aika liukas kaveri ja vaikea pideltävä. Loistava pelimies, Lehtonen tiivistää.