- Vastustaja pääsi alussa karkumatkalle, päävalmentaja Petteri Bergman harmitteli tutusti kentällä yleisön edessä pidetyssä lehdistötilaisuudessa.

- Saatiin lopussa onnistumisia, mutta matkaa oli jo niin paljon että tänään se ei riittänyt.

Bergman näki parantamisen varaa etenkin ja nimenomaan omassa pallollisessa pelaamisessa.
- Oltiin hätäisiä pallon kanssa, luovuttiin pallosta liian nopeasti ja tehtiin vielä karkeita virheitä. Vastustajalla riittää sen tason pelaajia, jotka eivät jätä tuollaisesta aukeavia paikkoja käyttämättä.

- Meidän pitää kehittää peliämme nimenomaan paremman ja rohkean pallollisen tekemisen kautta. Sillä alueella otettiin valitettavasti tänään takapakkia verrattuna edellisiin otteluihin. Pelin sisällä toki pystyttiin tänäänkin kehittämään juttuja mutta se ei riittänyt, Bergman sanoi.

Erän avausmaalin laukonut Mikko Pasanen huomasi vastustajan nopeat onnistumiset heti Erän kavennusten jälkeen, mutta ne eivät pelimoraalia nakertaneet.

- Aika nopeat kuitit tuli, mutta emme me siihen lamaantuneet. Pitää keskittyä aina vain seuraavaan vaihtoon eikä auta kuin yrittää vieläkin enemmän. Ensimmäinen erä oli meiltä tänään heikko, mutta toinen jo selvästi parempi, Pasanen mietti.