Tapanilan Erän  hyökkääjä Jere Oksanen on nakuttanut kauden neljässä Salibandyliigan ottelussa näyttävät tehopisteet 8+2=10. Keskiviikkona Oksasen jyrän alle jää TPS, kun turkulaiset saapuvat vierailulle Mosahalliin klo 18.00.

- Kausi on lähtenyt hyvin liikkeelle. Omaa juttuani olen pyrkinyt tekemään aina vaan paremmin. Onnistumisia on tullut, mutta ei niitä voi miksikään maagisiksi suorituksiksi vielä laskea. Kovat pelit alkavat vasta, Oksanen naurahti Erän videokuvauksissa tiistaina.

Oksanen painotti TPS-ottelun aattona, että NST-tappion jälkeen turkulaisille täytyy syöttää samaa myrkkyä, jota kauden kolme ensimmäistä vastustajaa saivat maistaa eräläisiltä.

- Se taistelumoodi pitää kaivaa esiin, joka oli aiemmissa peleissä. Mitään emme saa tässä liigassa ilmaiseksi. Meidän on saatava itsestämme 110 prosenttia irti, jotta voimme taistella voitoista, Oksanen sanoi.

Perjantaina Erä siis taipui NST:lle maalein 6-9, mutta tuo tappio on jo joukkueen kesken taputeltu.

- Eilen treeneissä käytiin vähän hommia yhdessä läpi joukkueen kanssa. Yritämme ottaa tuosta tappiosta oppia. Uskon, että olemme päässeet siitä yli. Matka jatkuu.

- Hyvä juttu oli ehkä se, että se ensimmäinen tappio on nyt koettu. Ei tarvitse sitä ihmetellä enää, Oksanen muistutti.

"On kiva pelata kovempia jengejä vastaan"

TPS-kamppailu avaa Erälle huippuotteluiden putken, kun reilun viikon sisään Erä kohtaa myös SSV:n, Oilersin ja SPV:n.

- Onhan ne kaikki aika nimekkäitä jengejä. Jokaisesta joukkueesta löytyy maajoukkuemiehiä, mutta emme me lähde kumartelemaan ketään. Meillä on kuitenkin ihan hyvä draivi jengissä.

- On aina kiva pelata niin sanotusti kovempia jengejä vastaan. Kyllä sitä syttyy ihan eri tavalla. Ja on kiva päästä vääntämään näitä kavereita vastaan.

Oksanen hyökkää Erässä yhdessä Mikko Sipilän ja Tom Strömstenin kanssa. Hyökkääjä kehuu ketjun kemiaa.

- Peli on ollut nousujohteista, vaikka NST:lle hävittiinkin. Tekeminen on ollut ihan hyvää. Sipilä ja Strömsten ovat loistavia kahdensuunnan pelaajia, ja itse koen olevani hyvä siinä myös.  Meidän ketjussa on katsottu myös sitä, että oma pääkin pysyy kasassa. Kokemusta ketjusta löytyy.

Erä-faneille Oksanen lähettää kutsun saapua katsomaan sankoin joukoin TPS-ottelua keskiviikkoiltana Mosalle. Mitä yleisö hallilta saa?

- Taistelevan Tapanilan Erän, Oksanen sanoo päättäväisesti.