Tapanilan Erä lähtee sisuuntuneena päättämään neljän ottelun mittaiseksi venynyttä tappioputkeaan miesten Salibandyliigassa keskiviikkona, kun joukkue kohtaa kotikaukalossaan Nokian KrP:n.

Erän syksy on ollut vuoristorataa, jota loukkaantumiset ja sairastelut ovat värittäneet. Mainioiden otteiden jälkeen viimeiset neljä ottelua ovat päättyneet vastustajan juhliin, mutta keskiviikkona sininen pyörremyrsky lähtee päättäväisenä tekemään paluuta voittokantaan, kun Vantaan Energia Areenalle saapuu Nokian KrP.

Erä on monien yllätykseksi sarjassa tällä hetkellä vasta 12. sijalla, mutta toisaalta vain muutaman voiton päässä pudotuspelipaikasta. Nokian KrP on sarjassa yhdeksäntenä, Erää pisteen enemmän alkukaudesta saalistaneena.

Erän ja KrP:n välinen ottelu alkaa klo 18.30. Kamppailuun odotetaan yleisöryntäystä, sillä otteluisäntä ja Erän yhteistyökumppani LähiTapiola on tarjonnut kamppailuun perhelippuja, minkä lisäksi myös salibandyn lisenssipelaajat pääsevät veloituksetta illan Salibandyliigan otteluun.

Tule paikan päälle luomaan salibandykulttuuria Erän kotipeleihin ja osallistu ottelun ennakointiin Twitterissä tunnisteilla #EräLive ja #häkkitäyteen. Keskiviikkona rikotaan 1 000 katsojan raja myös pääkaupunkiseudulla!