Kuva: Juhani Järvenpää

Tapanilan Erä saa mieluisan lisän keskiviikon miesten Salibandyliigan paikallistaistoon Viikinkejä vastaan, kun alkukaudesta hirmuvireessä ollut Tommi Rosendahl ja joukkueen kapteeni Tom Strömsten palaavat loukkaantumisten jälkeen kokoonpanoon.

Keskushyökkääjä Tommi Rosendahl ehti pelata alkukaudesta kolme ottelua ennen Oilers-ottelussa sattunutta nilkkavammaa. Nuo kolme ottelua taitava sentteri pelasi huipputehoilla 2+5=7.

Rosendahlin paluun myötä Erän tuhoisaa jälkeä tehnyt ykkösviisikko on jälleen koossa, kun Lauri Kapanen, Perttu Puska, Tommi Aro ja Ossi Jalonen ovat kaikki valmiina haastamaan Viikingit keskiviikon kuumassa paikallisottelussa Vantaan Energia Areenalla.

Erän kokenut kapteeni ja taistelun ruumiillistuma, Tom Strömsten, pelasi myös kolme ottelua ennen loukkaantumistaan. Strömsten loukkaantui Oilers-ottelun päätöserässä.

Erä ja Viikingit kohtasivat reilu viikko sitten Suomen Cupin ottelussa, jolloin hallitseva Cup-mestari oli Erää edellä lukemin 9-5. 

- Tuo peli oli hyvin tasainen ja ratkesi siihen, että Viikingit osasi hyödyntää paremmin tekopaikkansa. Meidän olisi pitänyt silloin repiä avauserässä isompi kaula kaveriin nähden, kun oltiin siinä selkeästi vastustajaa edellä, Erän valmentaja Tomi Rastas sanoo.

Keskiviikon pelissä Erällä on mahdollisuus murtaa "viiden vuoden kirous", sillä Erän edellinen voitto paikallisvastustajasta on jo niinkin kaukaa kuin syksyltä 2010. Keskiviikkona edellisestä Viikingit-voitosta (aiemmin SSV) on kulunut jo 1875 päivää.

- Meidän tulee hyödyntää tekopaikat paremmin ja parantaa maalineduspelaamistamme. Uskon, että Suomen Cupin pelistä saatiin hyviä eväitä mukaan tähän kohtaamiseen. Viikingeillä on rautainen kokemus ja hyvä materiaali. En kuitenkaan usko, että joukkueesta on meille mitään sen kummempaa mörköä, vaan nyt pannaan tuo putki poikki, Rastas linjaa.

Erän ja Viikinkien paikalliskamppailu alkaa Vantaan Energia Areenalla keskiviikkona klo 18.30. Tervetuloa kannustamaan siniset voittoon ja nauttimaan koko perheen viihdyttävästä ottelutapahtumasta.

Klikkaa tästä ja hanki lippusi ennakkoon!

Haluatko Voittajakatsomoon naisten MM-kisoihin? Miesten ja naisten Salibandyliiga-otteluihin saapuneiden kesken arvotaan jokaisessa ottelussa kaksi ikimuistoista matkaa Veikkauksen Voittajakatsomoon. Elämys sisältää parhaat paikat Voittajakatsomossa, erätaukoruokailun, lajilegendojen vierailut, fanituotteita ja mahtavan tunnelman. Katso lisätiedot ja muut mukana olevat ottelut täältä.

Salibandy on tukevasti mukana myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, avoinna olevat salibandykohteet näet täältä.