Tapanilan Erän 16-vuotias hyökkääjä Eero Nuutinen valmistautuu uransa ensimmäisiin miesten Salibandyliigan pudotuspeleihin. Nuutinen kertoi tunnelmiaan Ylen haastattelussa.

Helsingin Sanomissa aiemmin viikolla "kauden komeetaksi" tituleerattu Nuutinen teki runkosarjassa 20 ottelussa peräti 21 maalia.

- Tuli istuttua pari peliä vielä viltissäkin. Niitä maaleja on ihan kivasti tullut. Runkosarjasta on tietenkin tullut vain lisää itseluottamusta ja halua tehdä lisää niitä maaleja. Homma on lähtenyt kivasti rullaamaan, Nuutinen sanoi Yle Urheilulle valmistautuessaan uransa ensimmäisiin Salibandyliigan pudotuspeleihin tiistaina.

Tiistain valintatilaisuudessa Nuutisen edustama Erä sai vastaansa yhden mestarisuosikeista, Jyväskylän Happeen.

- Happee on hyvin liikkuva joukkue, joka pelaa nopeaa salibandya. Mielestäni se sopii hyvin meille. Pidän myös itse vauhdikkaasta salibandysta, Nuutinen arvioi.

Nuutinen pelaa uransa ensimmäisen liigan pudotuspeliottelun perjantaina vierasottelussa Happeeta vastaan. Sunnuntaina klo 18.00 edessä on upea hetki, kun numero 13 viilettää kotiyleisön edessä Pasilan Urheiluhallissa.

- Kun astuu kaukaloon, niin jännitys unohtuu heti. Nämä ovat periaatteessa samoja pelejä kuin runkosarjassa, mutta on tässä oma lisämausteensa. On vielä kivempi pelata, Nuutinen hymyili.

Lue koko juttu Ylen sivuilta.

Tapanilan Erän mailat, joilla voittomaalit tehdään, tarjoaa...