Toisen välierän jälkeinen lehdistötilaisuus pääsi lopulta käyntiin kun tietokatkosta harmitellut vierasjoukkueenkin delegaatio ehti paikalle. Kaikki osallistujat olivat samaa mieltä siitä, että Erä paransi peliään torstain ottelusta, ottelu pysyi kaksi erää ympäripyöreänä ja kolmannessa Happeen terävä viimeistely ratkaisi.

- Oltiin parannettu omaa peliä ja saatiin tarvittavat maalipaikat mutta ei tehty niistä, kaukalossa pirteästi porhaltanut Aaron Fagerholm mietti.
- Kaveri taas viimeisteli hyvällä prosentilla. Samoista numeroista huolimatta oli tunne, että oltiin tänään lähempänä kuin torstaina. Jos vain olisi toisessa erässä tehty omista paikoista.
Fagerholm ei valitellut tiivistä ottelutahtia.
- Hyvin jaksaa, ja niin varmasti jokainen pelaaja. Hyvä on myös, että tämä tuplapeli osui viikonloppuun toisin kuin toisessa otteluparissa. Moni pelaaja käy kuitenkin samaan aikaan töissä.

Päävalmentaja Petteri Bergman näki hänkin ottelun kaksijakoisena.
- 40 minuuttia oli tiukkaa ja tasaista, oli paikkoja molemmilla joukkueilla, samalla kuitenkin tiukkaa puolustamista ja tyypillistä play off -mittelöä.
Kolmannessa erässä peli sitten aukesi.
- Kolmannessa tuli pari onnistumista heille, minkä jälkeen nähtiin avoimempaa peliä ja Happeen hyökkäyspeli sai tilaisuutensa. Pikkuisen parempaa meiltä tänään, ja huomenna lähdetään kohti Jyväskylää jatkamaan tästä, hyväntuulinen Bergman mietti.

Hallitseva mestari on nyt voiton päässä toisesta perättäisestä finaalikeväästä, mutta Happeen pääkäskijä Seppo Pulkkinen koetti kaikin voimin pitää jalat edelleen tiukasti lattiassa.
- Näytti vaikeammalta kuin viimeksi, ja kaksi erää oltiin tänään pulassa. Jami Mannisen kenttä piti meidät mukana pelissä, ja roikuttiin mukana. Kolmannessa erässä lipunkantajamme oli kokeneimmat pelaajamme ottivat sitten vastuuta, ja neljä maalia oli heiltä loistava tasonnosto.