Erän päävalmentaja Petteri Bergman tietää, että etenkin nuoren joukkueen rakentaminen voittajiksi on prosessi, jossa on kyettävä katsomaan yhden illan ja yhden tuloksen taakse. Niin tänäänkin.

- Päällimmäinen tunne juuri nyt on harmi siitä ettei tehty enempää maaleja vaikka paikkoja ja edellytyksiä oli, Juha Pusilan ojentamaan mikrofoniin tarttunut Bergman kertoi lehdistötilaisuudessa.

- Iltapäivässä oli kuitenkin paljon hyvää kuten se, miten käsiteltiin eilinen tappio ja parannettiin omaa tekemistämme. Pystyttiin tarjoilemaan tänään yleisölle vauhdikas viihdyttävä peli.

Eilinen toisti itseään siinä, että vastustaja muutti tappioasemassa pelaamistaan ja kykeni kääntämään ottelun edukseen.

- Muutosvalmius on hyvän joukkueen merkki, ja huomattiin kyllä muutokset, mutta vastaavien muutosten siirtäminen omaan peliin ja pelaajiin ei ole aina helppoa. Tämä on kuitenkin prosessi, ja kaverilla on kokemusta paljon enemmän. Nämä ovat meille niitä oppirahoja, jotka on vain maksettava, ja kevättä kohti mennään.

Petteri Bergman ei halunnut lähteä spekuloimaan, miten olisi käynyt, jos Erä olisi iskenyt hyvistä paikoistaan maalit.

- Suomi on täynnä jossittelijoita enkä halua liittyä heihin. Vastustaja oli tänään tuon verran parempi, ja kunnioitan sitä. Kaukalossa nähtiin rehti vauhdikas peli, ja nyt harjoitellaan kaksi viikkoa ja yritetään sitten uudestaan.