Urheilussa palaute tulee välittömästi, ja niin tänäänkin. Erän valmentaja Petteri Bergman paljasti lehdistötilaisuudessa, että hänen kipaistessaan ennen pressiä pikaisesti pukuhuoneessa ehti jo moni katsoja matkalla kiitellä viihdyttävästä ja värikkäästä illasta.

- Niin kuin maalimääräkin kertoo, tänään nähtiin momentum-peli, jossa kummallakin joukkueella oli vahvat vaiheensa. Itse pyrittiin alusta aasti pelaamaan aktiivisesti ja pitämään tempoa eikä lähdetty jäädyttämään peliä., Bergman kertoi.

- Molemmilla joukkueillla oli tappioita alla ja se ehkä näkyi välillä pienenä varovaisuutena. Virheitä tuli myös molemmille.

Varovaisuus oli kyllä niin vähäistä ettei se katsomoon asti erottunut. Illan tempo oli enemmänkin hengästyttävä kun molemmat joukkueet liikuttivat palloa vauhdilla ja iskivät heti tilaisuuden tullen korkealta kiinni.

Ei kai taas, kävi monen mielessä Erän selvän johtoaseman sulaessa tasatilanteeksi ja hetkeksi jopa takaa-ajan rooliksi. Ei kuitenkaan joukkueen penkin takana.

- Jos minä valmentajana alan miettiä penkillä, mitä seuraavaksi ehkä voi tapahtua, katoaa fokus itseltäni ja väistämättä myös pelaajilta. Koko ajan on keskityttävä käsillä olevaan hetkeen, Bergman muistutti.

- Paljon jumpattiin pelin mittaan taktisesti ja kokoonpanoa. Joka erässä oli joku kentistämme vaikeuksissa ja jokaisessa erässä se oli eri kenttä, mutta onneksi samaan aikaan muut pystyivät kantamaan joukkuetta. Isosti kyllä lämmitti, että päästiin tänään voittojen tielle pitkästä aikaa.