Tapanilan Erän miesten edustusjoukkue viettää Champions Cup -taukoa Salibandyliigan kärkijoukkueena. Erä nousi liigakärkeen lauantaina, kun joukkue haki murskavoiton Loviisan Torista. Erä on näin voittanut kaikki kauden kolme avausotteluaan hurjalla maalierolla 34-10.

Myös Salibandyliigan epävirallisessa pistepörssissä Erän pelaajat ovat komeasti esillä. Kärkiviisikossa on peräti kolme Erän hyökkääjää. Kärkikaksikkona viilettävät Tuomas Iiskola (5+7=12) ja Jere Oksanen (7+2=9). Aaron Fagerholm jakaa pörssin kolmatta sijaa Classicin Peter Kotilaisen kanssa (6+3=9). Katso koko pistepörssi tästä.

Lauantain liigapelissä Erän historiatilastot saavuttivat uskomattoman tasapainon, kun 350. liigaottelu nosti Erän täsmälleen piste per peli -tahtiin. Erä on voittanut liigassa 165 ottelua, pelannut 20 tasan ja hävinnyt 165 kertaa. Lisäksi myös maaliero on hämmästyttävästi tasapainossa 14. liigakauttaan pelaavalla Erällä. Se on juuri nyt tasan 1844-1844.

Erän seuraava Salibandyliigan ottelu on kauden ensimmäinen Mosahallin kotiottelu 11. lokakuuta. Tuolloin Mosalle vieraaksi saapuu NST. Tervetuloa katsomaan uudenlaista ottelutapahtumaa kotiluolaan!

Salibandyssa pelataan tällä viikolla siis Champions Cupia Tampereella. Mestareiden turnaukseen suomalaisjoukkueista osallistuvat SPV ja Classic. Naisissa suomalaisjoukkueet ovat Classic ja SB-Pro.

Erän A-juniorit saanevat vahvistuksia Champions Cup -tauon paikallispeliin

Champions Cup -viikolla Mosahallissa tapahtuu. Keskiviikkona kannattaa olla paikalla, kun Erän A-juniorit iskevät paikallistaistelussa SSV:n kimppuun. 

Miesten joukkueen viettäessä taukoa, nähdään kokoonpanossa luultavimmin sellaisia jo liigaympyröistä tuttuja nimiä kuin Valtteri Vapola, Tuukka Vettenranta, Aaro Koski, Ilkka Koski, Antti Aarnio, Kasper Vainikka, Aku Aarnio, Markus Laakso ja Eero Nuutinen.

A-pojat aloittivat viime kevään Suomen mestaruuden puolustamisen perjantaina Happeen vieraana. Erän mestaruustaisto alkoi voitokkaasti, kun Antti Aarnio iski loppuhetkillä 4-3-voiton Erälle.