Tapanilan Erä jatkoi voitokkaita otteitaan miesten Salibandyliigassa, kun joukkue kukisti vuoden ensimmäisessä ottelussaan OLS:n 9-7. Lehdistötilaisuudessa kamppailua kommentoivat Erän Jussi Kosola ja Tomi Rastas, sekä OLS:n Olli Wikstedt ja Jami Herrala.

Erä hallitsi peliä kahden ensimmäisen erän ajan, kunnes OLS onnistui nousemaan 2-4-tappiotilanteesta tasoihin. Sen jälkeen maaleja iskettiin vuorotahtiin, kunnes kotijoukkue onnistui kasvattamaan johtoaan OLS:n hakiessa tasoitusta ilman maalivahtia.

- Ekassa erässä tuotti hankaluuksia päästä Erän paineen alta pois, mutta olisi siinä ollut pari paikkaa tehdä maaleja. Tiukka taisto viimeisille minuuteille saakka, OLS:n Olli Wikstedt tuumi kamppailun jälkeen lehdistötilaisuudessa.

OLS-luotsi Jami Herrala harmitteli, että enemmän olisi ollut saatavilla.

- Hölmöiltiin aina kun päästiin tasoihin. Ei riittänyt maltti. Kuudella viittä vastaan pelaaminen on aina vähän arpapeliä ja tänään kaveri pääsi puttaamaan pallot tyhjiin, Herrala totesi.

Erän leirissä oltiin tyytyväisiä, että kevätkausi alkoi voitolla pitkän joulutauon jälkeen.

- Koko pelin kuva oli aika sekava. En tiedä johtuiko se siitä, ettei pelejäkään ole ollut vähään aikaan. Kaveri tuli sillä asenteella viimeiseen erään, millä pitäisikin tulla, etenkin jos on tappiolla. Meiltä se asenne taas puuttui. puolustaja Jussi Kosola arvioi. 

- Onneksi peli kuitenkin nyt päättyi näin. Se oli vähän hulabaloota, vuorotellen tehtiin maaleja. Pisteet kuitenkin merkitsevät ja tästä on hyvä jatkaa, Kosola jatkoi.

Erä-valmentaja Tomi Rastas totesi, että kotijoukkueen startti oli yllätävänkin hyvä, kun ottaa huomioon että edellinen ottelu pelattiin 20. joulukuuta.

- Kaksi erää oltiin todella kurinalaisia. Pallolla maltettiin pelata pitkiä hyökkäyksiä, mutta kolmannessa erässä pallosta luovuttiin vähän liian helposti, eikä oikein muistettu pallollista peliä ollenkaan. Sen ansiosta pelin painopiste siirtyi meidän päähän.

- Kolmas erä harmittaa, mutta täytyy nostaa meidän pojille hattua, että aika nopeasti pystyttiin kuittaamaan aina kun OLS oli tasoittanut. Tämä vuosi oli ihan hyvä aloittaa näin, Rastas päätti.

Tapanilan Erän seuraava kotiottelu pelataan Vantaan Energia Areenalla keskiviikkona 27. tammikuuta klo 18.30, jolloin vieraaksi saapuu hallitseva Suomen mestari SPV.